Δίνει 310.000$ για να κλωνοποιήσει το σκυλί του




Ένας επιχειρηματίας στο Λος Άντζελες  επιθυμεί,όπως δήλωσε, να κλωνοποιήσει τα λατρεμμένα του κατοικίδια σε μια επιχείρηση στη Νότια Κορέα και προσφέρει 310.000$  για να το επιτύχει.

Ο Peter Onruang αναφέρει ότι το mix terrie του , η Wolfie, ήταν η καλύτερη φίλη του μέχρι το θάνατό της σε ηλικία 15 ετών  το 2009. Τότε ο Onruang σκέφτηκε να  συντηρήσει το γενετικό υλικό της Wolfie (και της αδελφή της,Bubbles), ακριβώς στη περίπτωση που συνέβαινε αυτό.

Η αφοσίωση του Onruang είναι αναμφισβήτητη.Προχώρησε τόσο πολύ ώστε να βρεθεί μια νέα επιχείρηση για την επίτευξη του σκοπού του, την κλωνοποίηση. Μερικά έτη αργότερα, το Hollywood Paintball αυξήθηκε, έγινε αρκετά επιτυχές ώστε να καλύψει το κόστος της κλωνοποίησης και των δύο σκύλων.Μια Νοτιοκορεατική επιχείρηση ανέλαβε την διαδικασία της κλωνοποίησης και αναμένει τώρα τις γεννήσεις των κλώνων της Wolfie και της Bubble .

Η κλωνοποίηση παραμένει ένα αμφισβητούμενο θέμα.Οι αντίπαλοι λένε ότι τα κλωνοποιημένα σκυλιά δεν είναι ακριβή αντίγραφα του αρχικού, και ότι η κλωνοποίηση θα μειώσει τις πιθανότητες υιοθέτησης σκυλιών που βρίσκονται στα καταφύγια.

Ο Onruang διαφωνεί, εντούτοις, και λέει ότι ανακουφίζεται στη σκέψη πώς ενώ δεν μπορεί να έχει πραγματικά την Wolfie και την Bubble πίσω, χάρη στην τεχνολογία, είναι τόσο κοντά.


Μετάφραση dogw0rld.blogspot.com
lifewithdogs.tv

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld