Ασυνείδητος οδηγός εγκατέλειψε το σκυλί που χτύπησε- Τα λόγια της οικογένειας για την Χαρά τους


Διαβάστε το τελευταίο πικρό αντίο από την οικογένεια της σκυλίτσας Χαράς. Μία ακόμα απώλεια ζώου λόγω της απανθρωπιάς ορισμένων Ελλήνων.
 
''ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ... ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ΠΙΑ ΑΡΓΑ.ΨΑΧΝΑΜΕ ΠΑΝΤΟΥ 24 ΩΡΕΣ. . .
ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ... ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΟΥΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ...ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΚΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ.

ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑΚΙΑ ΜΙΑΣ ΓΕΙΤΟΝΙΤΣΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ? ΑΝ ΣΧΟΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ?
ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΥΛΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ Ο "ΑΝΘΡΩΠΟΣ"???''

Αυτά γράφει πικραμένη η οικογένεια της Χαράς, μίας ακόμα σκυλίτσας που στάθηκε άτυχη, ξέφυγε από το σπίτι της και βρήκε τραγικό θάνατο, όχι γιατί χτυπήθηκε, αλλά γιατί την αγνόησαν, την εγκατέλειψαν, την καταδίκασαν σε θάνατο. Πόσο δύσκολο θα ήταν να την μεταφέρει στην πρώτη κλινική που θα έβρισκε μπροστά του; Πότε θα μάθουμε να μην φοβόμαστε τις ευθύνες ;;; Ελλάδα πότε θα σταματήσεις να πληγώνεις;

Καλό ταξίδι Χαρά..Θα βρεις και τους άλλους τετράποδους αγγέλους εκεί που πας...

adespoto.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld