Ένοχοι κρίθηκαν οι Βούλγαροι που πουλούσαν κουτάβια στο κέντρο της Γλυφάδας


Το δικαστήριο έκρινε σήμερα ένοχους τους δύο Βούλγαρους υπήκοους που συνελήφθησαν  μετά από  καταγγελία μέλους του ΣΠΑΖ  στις 18 Φεβρουαρίου 2011 να επιχειρούν  την παράνομη πώληση  3 κουταβιών σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας. 

Κάτι αλλάζει στην Ελληνική Αστυνομία αλλά και στην Ελληνική δικαιοσύνη!

Το δικαστήριο παρ’όλο που η υπόθεσή μας εκδικάστηκε μετά το τέλος της  εργασιμης ημέρας, όχι μόνο πήρε όλο το χρόνο να εξετάσει  την καταγγέλουσα, μέλος του ΣΠΑΖ κυρία Μ.Π. και το μέλος του ΔΣ του ΣΠΑΖ που ήταν μάρτυρας και προσκόμισε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την αίσια έκβαση της υπόθεσης αλλά και τους 2 κατηγορούμενους καθώς και τον μάρτυρά τους  με πολύ εύστοχες ερωτήσεις που σαφώς  τους έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση.

Τα  5 κουταβάκια που με εντολή του Εισαγγελέα ήταν  προσωρινά στα χέρια του ΣΠΑΖ, θα παραμείνουν με απόφαση του Δικαστηρίου στα χέρια μας έως ότου η απόφαση είναι τελεσίδικη.

Το ΔΣ του ΣΠΑΖ ευχαριστεί το μέλος του  κυρία Μ.Π. για την άμεση αντίδρασή της όταν είδε το συμβάν αλλά και για την  διάθεσή της να καταθέσει υπέρ των ζώων και  την δικηγόρο κυρία  Ιάσμη Παπαθεοδώρου  για την εξαιρετική καθοδήγησή της και  την αποτελεσματική βοήθειά  της.

Ελπίζουμε σε περίπτωση που οι καταδικασθέντες έμποροι ασκήσουν έφεση, η δικαιοσύνη να ενδιαφερθεί και πάλι για το συμφέρον των ζώων και να παραδώσει μόνιμα τα ζώα στον ΣΠΑΖ προς υιοθεσία.

Πηγή facebook

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld