Τρίκαλα: Ανεγκέφαλοι πέταξαν ξύλα και πέτρες στο καταφύγιο και προκάλεσαν σκυλοκαυγά

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!


Η Τάρα βρεθηκε εγκαταλελειμμενη πριν 4 χρονια εξω απο το καταφυγιο Τρικάλων , σε ηλικια 3 μηνων, χτυπμενη απο αυτοκινητο με καταγματα στο μπροστινο και πισω αριστερο της ποδι.

Χειρουργηθηκε, το πισω της ποδαρακι επανηλθε, το μπροστινο ομως, παρα τον αγωνα 4 χρόνων, ακρωτηριαστηκε πριν ενα μηνα.

Πριν ακομη αναρρωσει πληρως μπλεχτηκε σε σκυλοκαβγα μεσα στο καταφύγιο που προκληθηκε απο περαστικους ανθρωπους χωρίς τη στοιχειώδη λογικη και ευαισθησία, καθώς πέταξαν ξύλα και πέτρες με αποτέλεσμα τα σκυλιά να ξεσηκωθούν.

Τα τραυματα και οι πληγες που της δημιουργηθηκαν απο την εμπλοκη της στο επεισοδιο αυτο, παρα τη φαρμακευτικη αγωγη που της χορηγηθηκε, επιμολυνθηκαν και ετσι εφτασε σ' συτο το τραγικο σημειο που βλεπετε.

Τωρα η Ταρα νοσηλευεται στο κτηνιατρειο του κ. Μπαλωμενου στα Τρικαλα ο οποιος παρακολουθει την εξελιξη της υγειας της και εφοσον- οπως ολοι ευχομαστε- ξεπερασει τον κινδυνο(εχει τρομερη θεληση για ζωη) εκκρεμει χειρουργικη και πλαστικη επέμβαση. Χρειαζεται την ηθικη και οικονομικη συμπαρασταση ΟΛΩΝ μας.

Ας βοηθήσουμε την Ταρα στο δυσκολο δρομο προς την αποκατασταση της υγειας της, ωστε να εχει τη φυσιολογικη ζωη που αξιζει σε ενα αναπηρο ζωο, που το πιο πιθανο ειναι να περασει και την υπολοιπη ζωη του μεσα σ' ενα καταφυγιο.
Αξιζει να κανουμε την προσπαθεια γι αυτη τη βασανισμενη ψυχουλα...

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ- ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 833/296037-04
ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Ο ΑΡΓΟΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ

 

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld