Διάσωση ζώων από τις πλημμύρες στο Memphis


Το Memphis συνεχίζει να αντιμετωπίζει την υπερχείλιση του Μισσισσιπή ποταμού και οι κάτοικοι θα έχουν να κάνουν με υψηλότερα επίπεδα στη στάθμη του νερού τον Ιούνιο. Φυσικά, οι καταστροφές αυτές δεν επηρεάζουν μόνο τους ανθρώπους αλλά και τα ζώα της περιοχής...

Η ομάδα επείγουσας ανάγκης της American Humane Society δουλεύει σκληρά για τη διάσωση ζώων και για τη βοήθεια ιδιοκτητών κατοικίδιων καθ΄όλη τη διάρκεια της καταστροφής.
 

Ένα από τα περιστατικά που αντιμετώπισε η ομάδα που έχει αναλάβει τα ζώα είναι , όταν ξαφνικά είδαν έναν άνδρα και μία γυναίκα κοντά στο δρόμο μίας πλημμυρισμένης περιοχής σε απόγνωση. 

Έκλαιγαν , καθώς δεν ήξεραν τί να κάνουν για να σώσουν τα 2 σκυλιά τους που είχαν παρασυρθεί από τα νερά. Η ομάδα πρόσφερε την άμεση βοήθειά της, εντόπισε τους σκύλους και τους έφερε στεγνούς στα αφεντικά τους.
 

Εξάλλου, περίπου 200 ζώα ήδη απολαμβάνουν της δέουσας φροντίδας σε πλήρως εξοπλισμένο καταφύγιο για ειδικές ανάγκες, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει 1.000 ζώα.
 

Επίσης, πολλοί εθελοντές έχουν μαζευτεί στα καταφύγια του Ερυθρού Σταυρού προκειμένου να διευκολύνουν στη φροντίδα κατοικίδιων των ανθρώπων που έχουν πληγεί.


Δείτε το βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=9oWwnRgg9XM&feature=player_embedded#at=242


animalspress.blogspot.com

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld