Λαύριο: Tα 140 ζώα του καταφυγίου κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς τροφή

 http://www.dog-behavior-tips.com/wp-content/uploads/2011/07/dog_eating.jpg

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ 140 ΑΔΕΣΠΟΤΑ. Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ  ΜΟΝΟ ΤΗ ΞΗΡΗ ΤΡΟΦΗ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ  ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ  60 ΚΙΛΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ.

ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ 2010.

ΤΟΝ ΜΑΙΟ 2011 Ο ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ.   ΤΟ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΧΕ ΑΥΞΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ.

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΔΗΛΩΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΜΕΣΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΔΥΟ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΝΕΣ ΕΞΟΦΛΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑΪΣΟΥΜΕ ΤΑ 140 ΕΓΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΖΩΑ.

ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗ ΣΙΤΙΣΗ ΜΕ ΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ "ΞΕΝΟΙΑΣΤΟ ΜΕΛΙΣΣΙ"  ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΗ.

Η ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ !ΤΡΟΦΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
ΧΡΗΜΑΤΑ ;;;; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ !

 ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ 6947796263

Διαβάστε ακόμα: http://dogw0rld.blogspot.com/2011/09/blog-post_8853.html?spref=fb

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld