Σκύλος αποστρατεύτηκε ως ήρωας πολέμου

Σκύλος αποστρατεύτηκε ως ήρωας πολέμου
Ο Buster καμαρώνει φορώντας την στολή και τα μετάλλια του και όχι άδικα άλλωστε αφού υπηρέτησε στην πρώτη γραμμή σώζοντας με αυτοθυσία ανθρώπινες ζωές. Ο γενναίος στρατιώτης είναι ένα πανέξυπνο springer spaniel 9 ετών, που αποστρατεύτηκε ως ήρωας πολέμου από την Βρετανική Βασιλική Αεροπορία.

Αψηφώντας τον κίνδυνο από τις βόμβες και τις σφαίρες, βρέθηκε στα πεδία των μαχών της Βοσνίας, του Ιράκ και του Αφγανιστάν. Πρόσφερε τις υπηρεσίες του ως ανιχνευτής πολεμικών υλών και η καφέ μουσούδα του δεν τον διέψευσε ποτέ. Μάλιστα, στην επαρχία Helmand του Αφγανιστάν ο Buster έσωσε τις ζωές πολλών βρετανών στρατιωτών, όταν «μύρισε» εκρηκτικά σε αλεξίσφαιρα γιλέκα, οδηγώντας στη σύλληψη δύο βομβιστών αυτοκτονίας.

Όμως μετά από τόσες εμπειρίες, δόξες και μετάλλια, ήρθε η ώρα και για εκείνον να βγει στη σύνταξη. Τώρα ζει ανέμελος με την οικογένεια του εκπαιδευτή του, λοχία Michael Will Barrow, στο Cranwell του Lincolnshire. Ωστόσο ο Buster δεν έχει μπει στη νοοτροπία του βετεράνου και δεν έχει σκοπό να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, καθώς θα γίνει η μασκότ της RAF Police και εκεί όλο και κάποιο «λαγό» θα βγάλει για να σπάει η ρουτίνα.

(Σημείωση: Το κείμενο είναι αφιερωμένο στον Clooney, ένα πανέμορφο και πανέξυπνο Labrador Golden retriever εννέα μηνών, που σίγουρα θα πάρει κάποτε παράσημο για την υπομονή και την κατανόηση που δείχνει στην αφεντικίνα του...Clooney βάστα γερά!)

 Πηγή: star.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld