Σφάζουν και πουλάνε σκύλους στο κέντρο της Αθήνας

http://www.filozoiki.gr/data/filozoiki/53-4-thumb-small_thumb_full_news_entry.jpg

Πληθώρα καταγγελιών φθάνει στα γραφεία της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας για την εγκληματική συμπεριφορά αλλοδαπών Ασιατών, που έχει σχέση με τη βρώση σκύλων και γατιών.

Συγκεκριμένα, επώνυμες καταγγελίες για την απίστευτη εικόνα που βίωσαν Έλληνες πολίτες βλέποντας κρεμασμένα ανάποδα σκοτωμένα σκυλιά προς πώληση στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας από Κινέζους «πωλητές» επιβεβαίωσαν δεκάδες άλλες καταγγελίες για εξαφάνιση αδέσποτων σκύλων και γατιών σε περιοχές όπου ζουν Ασιάτες.

Δυστυχώς, οι συμπολίτες μας, ενώ κατήγγειλαν το γεγονός από το Σάββατο που το είδαν τη Δευτέρα στη Φιλοζωική Εταιρεία, δεν γνώριζαν ότι έπρεπε αμέσως να κληθεί η Άμεση Δράση (100) στο τόπο του συμβάντος για τη σύλληψη των δραστών. Σημειώνουμε ότι η πράξη αποτελεί ποινικό αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα από τον νόμο (3170/03 και 1197/81), ενώ ο υπό ψήφιση νόμος για την προστασία των μικρών ζώων στη χώρα μας θα είναι πολύ αυστηρότερος προβλέποντας χρόνιες φυλακίσεις άνευ εξαγοράς.

Καλούμε κάθε Έλληνα πολίτη να καταγγέλλει τα γεγονότα που βλέπει στις αρμόδιες αρχές, οι οποίες πρέπει να εφαρμόζουν απαρέγκλιτα το νόμο που στηρίζεται στα ήθη και έθιμα της ελληνικής κοινωνίας, κολάζοντας ποινικά τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Αναρωτιόμαστε αν μεταναστεύσουν στη χώρα μας και φυλές με ανθρωποφαγικές συνήθειες, θα επιτρέψουμε να σφάζονται και να τρώγονται συμπολίτες μας; 


filozoiki.gr

3 σχόλια:

  1. τώρα έχει γίνει κάτι ή αρκούμαστε σε αναρτήσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει ένα θέμα με τον επιλεκτικό φιλοζωισμό!!!! Ένα τεράστιο ενδιαφέρον για τα ζώα συντροφιάς. Ο σκύλος στο τσιγκέλι είναι φρικαλέο έγκλημα ενώ το αρνάκι γάλακτος όχι!. Το μυρμήγκι που πατάμε άραγε;!!!! Η ζωή στον πλανήτη Γη αλληλοσπαράσσεται, από το επίπεδο της μικροβιακής χλωρίδας έως την Όρκα. Η φρίκη είναι μέσα στο "παιχνίδι". Θεωρούμε κάποια πράγματα αδιανόητα, ότι πρέπει να "μεταλλαχτούμε" σε κάτι που δεν θα αλληλεπιδρά τροφικά με τη φύση στο επίπεδο του ζωικού μέρους της. Πως ξέρουμε ότι το ραδίκι δεν νοιώθει τίποτα όταν το κόβουμε;!! Μήπως πρέπει εξορύσσοντας ανόργανες ύλες να φτιάχνουμε την τροφή μας; Τότε θα είμαστε correct με το σύμπαν; Ή όλο το πράγμα είναι απλά ένα σύμπλεγμα;!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kala ta les, mexri ena shmeio...h frikh einai mesa sto paixnidi ths fyshs opws les. edw omws einai evrwph, den prepei na allaksoume diatrofikes shnytheies ksafnika me to zwrh epeidh skasan miliounia akalestoi taleporoi kai sfazoun zwa syntrofias. an einai edw na mathoun na ferontai san evrwpaioi, kai oxi emeis san pakistanoi

      Διαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld