Τσεχία: Αυτοαποκαλείται υπερήρωας και κήρυξε πόλεμο στα... κόπρανα των σκύλων!

Ένας νέος υπερήρωας έχει αναδειχθεί στη Δημοκρατία της Τσεχίας, ο οποίος αποφάσισε να διεξάγει πόλεμο στους ιδιοκτήτες σκύλων που δεν έχουν ξεκαθαρίσει το χάος που προκάλεσαν τα κατοικίδια ζώα τους...

Ο Caped Crusader, με καλσόν, κράνος και μια μάσκα για να προστατεύσει τη μυστική του ταυτότητα, κάνει περιπολίες στα πάρκα της Πράγας.


Ο αυτοαποκαλούμενος σούπερ ήρωας, που ρίχνει επίσης κουβάδες με νερό σε απερίσκεπτους καπνιστές, λέει ότι ξεκίνησε τη δράση του αφού η...


πόλη του ανακηρύχθηκε πρωτεύουσα των "σκυλίσιων περιττωμάτων" της Ευρώπης.

«Είμαι ο SuperVaclav, και έχω αποφασίσει να αναλάβω δράση κατά την αδιαφορία και την υποκρισία της κοινωνίας», είπε στην ιστοσελίδα του.


«Είμαι κουρασμένος από ακριβώς να καθίσει πίσω και βλέποντας την αδικία γύρω μας. Είναι η αποστολή μου."


Ένα βίντεο για την καμπάνια του δημοσιεύτηκε στο YouTube και τη δική του ιστοσελίδα και τον δείχνει να αρπάζει μια χούφτα από περιττώματα σκυλιών από το έδαφος και να πασαλείφει τον ιδιοκτήτη του σκύλου με αυτά.


"Η μόνη υπερδύναμη που φαίνεται να κατέχει είναι να τρέχει πολύ γρήγορα, επειδή ο ιδιοκτήτης σκύλου είναι πολύ θυμωμένος και τον κυνηγάει θυμωμένος, σαν να εννοεί να τον σκοτώσει», είπε ένας παρατηρητής.


Δείτε το σχετικό βίντεο:
http://www.youtube.com/watch?v=239FfY8Lyi4&feature=player_embedded

koulo.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld