Σοκ στις Σέρρες! Οκτάχρονος σκότωσε κουτάβι 3 ημερών!



Σοκ στην Βυρωνεία Σερρών καθώς, όπως καταγγέλει φιλόζωη, ένα μαθητής της τρίτης δημοτικού σκότωσε κουτάβι 3 ημερών!

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το απόγευμα όταν η φιλόζωη κατέφθασε στο μέρος όπου βρίσκονταν τα 6 κουτάβια
μαζί με την αδέσποτη μανούλα τους, προκειμένου να τα φροντίσει. Εκεί διαπίστωσε πως ένα από τα μικρά έλειπαν. 

Έπειτα από ερωτήσεις έμαθε από την κυρία που έχει το καφενείο ότι κάποια παιδιά είχαν επισκεφθεί το μέρος και πιθανότατα είχαν πάρει το κουτάβι.

Τότε πήγε και βρήκε το ένα από τα παιδιά, το οποίο την ενημέρωσε πως ένας οκτάχρονος από την παρέα πήρε το κουτάβι και το κοπάνησε στο έδαφος. Το κουτάβι φυσικά ξεψύχησε και τότε το παιδί το πέταξε στο δρόμο με αποτέλεσμα να το πατήσει ένα αμάξι. Τα υπόλοιπα παιδιά πήραν το κουτάβι και το έθαψαν.

Χωρίς δεύτερη σκέψη η κοπέλα πήγε στο σπίτι της γιαγιάς του παιδιού. Όταν ρωτήθηκε ο
οκτάχρονος τι συνέβη, απάντησε πως δεν ήθελε να το κάνει και ότι τον έβαλε ένα άλλο παιδί να το σκοτώσει.

Όταν η κοπέλα εξήγησε στο παιδί την σοβαρότητα της πράξης του, το μόνο που είπε ήταν οτι δεν θα το ξανακάνει.

Η φιλόζωη πήγε στα σπίτια και των άλλων παιδιών αλλά όλοι της είπαν πως ο οκτάχρονος ψεύδεται καθώς κανείς δεν τον παρότρυνε να σκοτώσει το σκυλί.

Αδιανόητο είναι το γεγονός πως μία από τις μαμάδες τηλεφώνησε στην κοπέλα παρακαλώντας την να μην δώσει άλλη έκταση στο γεγονός, ώστε να μην μπλέξουν τα παιδιά...Εννοώντας φυσικά το δικό της παιδί, μιας και είναι το παιδί που ο οκτάχρονος κατηγόρησε ότι τον παρότρυνε να σκοτώσει το κουτάβι.

Όταν η φιλόζωη της υπενθύμισε ότι αφαίρεσαν μια ζωή, η ίδια αρκέστηκε να πεί πως ήταν απλά ένα ατυχές γεγονός..Μάλιστα στην ερώτηση της κοπέλας για τον αν η απάντηση της θα ήταν ίδια σε περίπτωση που αντι για το σκυλί είχε σκοτώσει κάποιο από τα παιδιά, απάντησε πως θα ήταν ίδια καθώς θα ήταν πάλι ένα ατυχές γεγονός..

Η κοπέλα ενημέρωσε την αστυνομία τηλεφωνικώς και αύριο θα γίνει καταγγελία.
Την Δευτέρα μάλιστα θα επισκεφθεί το σχολείο του οκτάχρονου ώστε ενημερωθούν για το αποτρόπαιο περιστατικό.

Αναμένονται εξελίξεις..

dogw0rld.blogspot.com

8 σχόλια:

  1. o "αγνός" κόσμος πολλών παιδιών-τεράτων. ποιός ευθύνεται για τη δημιουργία τέτοιων αποβλήτων της κοινωνίας ; ποιό το μέλλον αυτού του διαστροφικού παιδιού; να συλληφθούν οι γονείς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ean den ginei kati gia na timorithoun pedi kai goneis pou einai oi ithikoi aftourgoi, sigoura de tha mathei kanei stous oti den prepei na ksanakanei kati paromio se opiodipote plasma en zoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mpravo sth mana tou teras pou me ayto pou ekane einai san na to leei...sinexise paidi mou...skeftike omos oti to terataki ths einai molis 8 ...sta 15 kai sta 20 tou ti 8a skotonei arage..........aei sto diaolo pia me kati tetoioi goneis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατ' αρχήν να δηλώσω ότι λυπάμαι πολύ για όλο το περιστατικό, για το σκυλί, για το παιδί, για την παιδεία μας και την αναισθησία μας. Όμως με πόσο κακό θα ανταποδώσουμε σ' αυτό το κακό, με πόση συγκαλυμμένη απαίτηση εκδίκησης. Οφθαλμόν αντί οφθαλμού, θέλουμε να δούμε αίμα. Είμαστε "πολιτισμένοι" και "φιλόζωοι" και απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία. Ποιανού;!!! Θα δώσουμε στα πράγματα κάποια ροπή προς το καλύτερο; Αν καταστρέψουμε το παιδί, την οικογένεια του, θα αγαπάει περισσότερο τα ζώα στο μέλλον;!!! Το αρνάκι που σφάζεται μόλις βγει από την κοιλιά της μάνας του τι δικαιώματα έχει;;;;;!!!!!!! Το μυρμήγκι που σκότωσε η κόρη μου χθες;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. nai ok einai paidi einai mikro dn prepei na to kanoume tpt diladi ???? an megalosi auto to pedi eimaste toso sigouri oti dn tha to ksana kanei ksana k ksana ??? dn prepei na timorithei auto to pedi ???

      Διαγραφή
  5. Θα ήθελα να ρωτήσω, πόσα παιδιά και πόσα σκυλιά έχεις Ιφιγένεια; Μήπως έχεις μόνο σκυλιά!!!! Η τιμωρία φέρνει τον σωφρονισμό; σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Ποια τιμωρία προτείνεις;!!!!
    (Από την άλλη έχω ένα θέμα με τα ορνιθοσκαλίσματα που αποκαλούνται γκρίνγλις, για όποιον δεν έχει καταλάβει ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο, για να μη γίνουμε πολτός στο πλανητικό μπλέντερ, κάποια πράγματα είναι οι σημαίες μας, η γλώσσα μας, η γραφή μας κ.α. Γιατί εύκολα ξεστομίζουμε την λέξη Προδότες για άλλους.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταρχας δεν εχουν τα πραγματα ετσι οπως τα περιγραφει ο μαχητικος αρθογραφος οποτε ... τζαμπα χαλουμε τα πληκτρολογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld