Η όμορφη Ματίλντα ψάχνει σπίτι




Η Ματίλντα, κουταβίτσα 4 μηνών περίπου, εγκαταλείφθηκε στο καταφύγιο όταν ήταν πολύ μωράκι ακόμη και χρειαζόταν τάισμα με μπιμπερό. Γι'αυτό το λόγο φιλοξενήθηκε, και φιλοξενείται ακόμη, ψάχνοντας μια οικογένεια που να την αγαπά για το υπόλοιπο της ζωής της. 
Είναι ημίαιμη, και μιας και δεν γνωρίζουμε τους γονείς της δεν μπορούμε να εγγυηθούμε το μέγεθός της. Μάλλον μεγαλούτσικη θα γίνει όταν ενηλικιωθεί. Είναι εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη με πολύ διάθεση για παιχνίδι (Όπως όλα τα κουταβάκια άλλωστε) και με πολύ όρεξη. Είναι φιλική τα πάει μια χαρά με τον κτηνίατρο και με τα άλλα ζωάκια του σπιτιού όπου φιλοξενείται.
Όποιος/όποια σκέφτεται σοβαρά να την υιοθετήσει ας επικοινωνήσει με το σωματείο στο τηλέφωνο 6974514012 ή στο facebook



Τελευταία Ενημέρωση 31/1/2012 :

Η Ματίλντα έκανε χτές το τελευταίο της εμβόλιο για φέτος. Ο κτηνίατρος αφού την είδε στα δόντια την υπολόγισε 4,5 μηνών, τη ζυγίσαμε κιόλας. Ειναι 13 κιλά, υγιέστατη και πολύ τσαχπίνα. Όσοι την είδαν το περασμένο Σάββατο στο ΚΕΠΑΚΥ μπορούν να το βεβαιώσουν Εξακολουθεί να ψάχνει οικογένεια που να την αγαπήσει και να την υιοθετήσει για το υπόλοιπο της ζωής της.Το Σάββατο 28/1/2012 στο ΚΕΠΑΚΥ η Ματίλντα ξεθεώθηκε στο παιχνίδι με τα παιδάκια και τα μωράκια.Φιλικότατη με όλους ανεξαρτήτου ηλικίας.
Δείτε το βιντεάκι της εδώ 

Η Ματίλντα, κουταβίτσα 6 μηνών πλέον

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld