Η Lady χρειάζεται επειγόντως φιλοξενία μετά το χειρουργείο της και υιοθεσία


Η Lady ειναι μια πανεμορφη ενηλικη σκυλιτσα διασταυρωση χασκει με λυκοσκυλο. Ειναι πολυ τρυφερη γλυκια και χαδιαρα. Απο τη πρωτη στγμη που την ειχα δει στο Πανεπιστημιακο Νοσοκομείο Λαρισας θελησα να τη βοηθησω. Ειχε γεννησει προσφατα και δεν εβρισκα τα κουταβια γι΄αυτο και δε τη μαζεψα τοτε. Τη μεταφεραν στο κυνοκομείο Λαρισας μαζι με τα μωρα και περιμεναμε να απογαλακτιστουν τα κουταβια. . Νομιζω πως σχεδον ολα πεθαναν μεσα στο κυνοκομείο...


Μεταφερθηκε σημερα στη Κτηνιατρικη Κλινικη Λαρισας προκειμενου η κτηνιατρος που εξειδικευεται στην ορθοπαιδική να εξετασει το ποδαρακι της. Η κυρια Ζωη διαπίστωσε ΠΑΡΑΛΗΣΗ ΒΡΑΓΧΙΟΝΙΟΥ ΠΛΕΓΜΑΤΟς ΔΕΞΙΟΥ ΠΡΟΣΘΙΟΥ ΑΚΡΟΥ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ , ΕΞΆΡΘΡΗΜΑ ΔΕΞΙΟΥ ΩΜΟΥ , ΜΥΙΚΗ ΑΤΡΟΦΙΑ ΔΕΞΙΟΥ ΠΡΟΣΘΙΟΥ ΑΚΡΟΥ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΓΚΥΛΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ.
Δεν ειναι δυνατο να επανελθει το ποδαρακι της και η μονη λυση ειναι ο ακρωτηριασμός. Βεβαια μπορει και να μεινει ως εχει ομως οι πληγες που εχει κανει με το καιρο θα ανοιγουν και θα τη ταλαιπωρουν.
Το ζωο ειναι οστεομενο ενω οταν μεταφερθηκε πριν τρεις εβδομαδες περιπου στο κυνοκομειο Λαρισας ηταν υπερβαρη. Η κτηνιατρος μου ειπε οτι για να γινει οποιοδηποτε χειρουργειο θα πρεπει πρωτα το ζωο να παρει βαρος. Αυτο δε προκειται να γινει μεσα στο κυνοκομειο. Αν επιστρεψω το ζωο για να στειρωθει εκει μπορει και να μη καταφερει να επιβιωσει. Αποφασισα λοιπον να ζητησω απο τη κυρια Ζωη και το κυριο Γκουγκουλή να αναλαβουν και τον ακρωτηριασμο και τη στειρωση και να μη χρειαστει το ζωο να επιστρεψει μεσα στο κυνοκομειο ουτε λεπτο.
Το κοστος συνολικα για τα δυο χειρουργια ,για νοσηλεια και φαρμακευτικη αγωγή είναι 280 ευρω.
Ειναι αναγκη να μαζευτει το ποσο για να βοηθησουμε τη Lady ενα απιστευτα γλυκο και τρυφερο πλασμα να εχει μια κανονικη ζωή.

Χρειαζεται επειγοντως φιλοξενία για μετα το χειρουργείο και υιοθεσία.
Αν νομιζεται οτι θελετε να ειστε μερος αυτης της προπαθειας επικοινωνηστε μαζι μου στο 6937419031 ή στο facebook



Eνημέρωση 23/2/12 
 
"Ειμαι δυνατη και ειμαι καλα. Ειμαι καλα γιατι ολοι εσεις με αγαπησατε και μου δωσατε μια ευκαιρια για αξιοπρεπη ζωη. Σας ευχαριστω". Η Lady μας αναρρωνει κανονικα. Εχει παρει βαρος και η οψη της εχει βελτιωθει πολυ. Καμια σχεση με το σκυλακι που ηταν πριν. Ειναι αγερωχη και περιφανη . Ειναι χαδιαρα αλλα και πεισματαρα οπως αλλωστε ολα τα Husky . Ειναι νικητρια γιατι ολοι εσεις την αγαπησατε , τη βαλατε στη καρδια σας και δε διστασατε να τη στηριξετε. Ευχαριστουμε πολυ απο καρδιας. Συνεχιζουμε να αγωνιουμε για τη Lady μας .Μη τη ξεχνατε, μας χρειαζεται ακομα!
 
chip number 968000010032328 

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld