Σκύλος δάγκωσε στον αέρα της εκπομπής παρουσιάστρια στο πρόσωπο



Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια πρωινής εκπομπής στο κανάλι 9News των ΗΠΑ. Καλεσμένος ο Μαξ, ένα συμπαθητικό τρίχρονο σκυλί που λίγες ώρες νωρίτερα είχε σωθεί καθώς έπεσε σε μια δεξαμενή. 

Αρχικά όλα πήγαιναν καλά και η Αμερικανίδα παρουσιάστρια Kyle Dyer άκουγε τον ιδιοκτήτη του σκύλου και τον πυροσβέστη να περιγράφουν την δραματική διάσωση.

 Έκανε όμως ένα μεγαλό λάθος, καθώς πλησίασε πολύ το πρόσωπό της στο στόμα του σκύλου με αποτέλεσμα να την δαγκώσει και να την τραυματίσει. Το δάγκωμα του σκύλου είχε ως αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη.


Δείτε το βίντεο
 Με πληροφορίες από lay-out.gr

2 σχόλια:

  1. Εκείνη του γέλασε και ο σκύλος είδε τα δόντια της και νόμισε ότι του αγρίεψε, γι'αυτό μάλλον.. Μακάρι να'ναι μια χαρά η γυναίκα, αλλά και το ζωάκι εύχομαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά θα τρελλαθούμε τελείως? Τι ράδιο αρβύλα είναι αυτή?
    Δε πιστεύω καν καταρχήν ότι είναι σοβαρό το δάγκωμα και ότι νοσηλεύεται ασχημα τραυματισμένη. Αλλωστε αν ήταν τόσο χάλια θα είχανε αντιδράσει και αυτοί που συνόδευαν το σκύλο... δεν έτρεξαν καν κοντά της! ΕΛΕΟΣ με τα ψέμματα πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld