Απόκριες: Γιορτή ή μπελάς για τους τετράποδους φίλους μας;


Για εμάς του ανθρώπους οι Απόκριες συνδέονται με μασκαρέματα, ξέφρενους χορούς, πάρτυ και πολύ διασκέδαση. Για μερικούς τετράποδους φίλους μας όμως, μοιάζει να είναι μεγάλος μπελάς!

Προτείνουμε να κρατήσετε τα κατοικίδια σας έξω από αυτήν την γιορτή. Τα κατοικίδια δεν νοιάζονται για τις Απόκριες, που στην πραγματικότητα μπορεί να αποτελέσουν μια πραγματικά τρομακτική εμπειρία για αυτά.

Φανταστείτε το άγχος που θα έχουν σε περίπτωση που αποφασίσετε να τα μεταμφιέσετε σε κάποιο ζώο ή σε κάποιο σούπερ ήρωα!

Αν κάνετε πάρτυ στο σπίτι, φροντίστε να τα μεταφέρετε σε ένα ασφαλές και ήσυχο μέρος ή δωμάτιο.Η φασαρία, οι φωνές των παιδιών και το ξέφρενο γλέντι μπορεί να τα αναστατώσει.

Φροντίστε να μείνουν μακριά από τροφές (πχ σοκολάτα, ποτά κτλ) και αντικείμενα (πχ κεριά, κομφετί, σερπαντίνες κτλ) που μπορεί να τα βλάψουν.

Κάντε τις Απόκριες μια υγιή και ευτυχισμένη γιορτή για τα κατοικίδια. Ακόμα όμως κι αν αποφασίσετε να τα μεταμφίεσετε κάντε το με γούστο και στυλ, όπως έκαναν και φέτος οι ιδιοκτήτες των τετράποδων στην Βραζιλία!










dogw0rld.blogspot.com

Διαβάστε επίσης:

Το Καρναβάλι ξεκίνησε!Διαλέξτε στολή για τον τετράποδο φίλο σας!


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld