Ο Απόλλωνας,ημίαιμο πιτ-μπουλ, ζητά επειγόντως σπίτι


Ο Απόλλωνας είναι ένα ημίαμο πιτ- μπουλ περίπου 2 χρόνων, ζυγίζει 25 κιλά και παρόλο που είναι ένας δεμένος, μετρίου αναστήματος σκύλος, έχει καρδιά κουταβιού.
Η τυχη δεν ήταν καλή μαζί του όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Βρέθηκε να περιφέρεται σε ένα αγροτικό δρόμο με ένα σκοινί στο λαιμό του, σφιχτά δεμένο, τόσο που είχε μπει μέσα στο λαιμό του. Δεν είναι γνωστό ποιός του το έκανε αυτό, αν ήταν αμέλεια ή στοχευμένη ενέργεια. Όταν τον βρήκαμε τριγυρνούσε στους δρόμους φοβισμένο και πονεμένο και του ήταν αδύνατο να φάει και να πιεί νερο.
Τώρα αναρώνει, ξαλαφρωμένος πια, άλλα έχει ακόμα λίγο καιρό μέχρι να κλείσουν οι πληγές του. 


Ο Απόλλωνας είναι πάρα πολυ καλός με όλους, χαίρεται να παίζει με τα άλλα σκυλιά, αρσενικά και θηλυκά. Είναι καλός και με όλους τους ανθρώπους, και δεν έχει σκεφτεί να μας γριλίσει καν όταν του περιποιούμαστε τις πληγές του, που μόλις κλείσουν θα φανεί όλη του η ομορφιά. Δεν έχει κάνει ούτε μια ζημιά στο χώρο που διαμένει προχωρινά, είναι καθαρός και ζητάει να βγει έξω.
Οταν τον βρήκαμε αποφασίσαμε να του δώσουμε μια ευκαιρία στη ζωη. Θα τον κρατήσουμε μέχρι τις 6 Μαίου ελπίζοντας ότι θα βρεθεί γι' αυτόν ένα καλό σπίτι, αλλά μετά δυστυχώς θα πρέπει να απελευθερωθεί.
Αν θέλει κάποιος να τον υιοθετήσει ή να τον φιλοξενήσει μέχρι να βρεθεί μόνιμο σπιτάκι μπορεί να καλέσει στο 6980595433 ή στο facebook

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld