Η Heineken χορηγός σε κυνομαχία; Διαβάστε τι απάντησε η εταιρεία


Μια φωτογραφία κάνει το γύρω του διαδικτύου με πανό της μπίρας Heineken σε διοργάνωση κυνομαχιών. Ωστόσο, η Heineken αρνείται ότι είναι χορηγός σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Η φωτογραφία δείχνει δύο σκυλιά να αγωνίζονται μέσα στην αρένα, ενώ ένας εικονολήπτης τραβά την μάχη και το κοινό ζητωκραυγάζει. Αρκετά πανό της Heineken κρέμονται πάνω από το κοινό στη δεξιά πλευρά της αρένας.

Η εικόνα, που για πρώτη φορά δημοσιεύτηκε πριν από ένα χρόνο, προβλήθηκε ξανά τις τελευταίες ημέρες, προκαλώντας τον θυμό πολλών ατόμων. Τα παράπονα στην σελίδα της Heineken στο Facebook είναι πάρα πολλά. Πολλοί είναι αυτοί που καλούν τον κόσμο να μποϊκοτάρει την συγκεκριμένη μπύρα.

Η Heineken όμως έχει αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξη με το συμβάν. Η εταιρεία έκανε την ακόλουθη δήλωση:

'' Οι εικόνες που κυκλοφορούν σε αρκετές ιστοσελίδες και δείχνουν πανό της Ηeineken σε κυνομαχία,  είναι οφθαλμοφανές πως πρόκειται για παράνομη διοργάνωση. Η Heineken είναι σοκαρισμένη και απογοητευμένη από αυτή την εικόνα. Η Heineken ποτέ δεν σχετίζεται με παράνομες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αφορούν κακομεταχείριση των ζώων. Πρόκειται για μια προσπάθεια δυσφήμισης της εταιρείας και η νομική ομάδα μας ερευνά τώρα την πηγή της εικόνας και θα λάβει τα αναγκαία μέτρα. Κάνουμε έκκληση σε όποιον έχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτήν την εικόνα, όπως την πηγή ή τον τόπο όπου έχει ληφθεί, να επικοινωνήσει μαζί μας. "

dogw0rld.blogspot.com

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld