Κυνοκομείο Σερρών: Αμέτρητα άρρωστα σκυλιά, ζευγαρώματα και νεκρά κουτάβια!

Άθλια η κατάσταση στο κυνοκομείο Σερρών..Η αδιαφορία του Δήμου και των υπαλλήλων του κυνοκομείου δεν έχει όρια..

Αποδεικτικά στοιχεία οι φωτογραφίες που μαρτυρούν τον γολγοθά των ζώων που αντί να απολαμβάνουν την φροντίδα και την ασφάλεια που υποτίθεται παρέχει αυτός ο χώρος, δίνουν το δικό τους αγώνα επιβιώσης.

Σκυλιά άρρωστα μόνιμα δεμένα χωρίς φαί και νερό να λιώνουν αβοήθητα απο την αρρώστια χωρίς να τους δίνεται η απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή..με αποτέλεσμα να μεταφέρουν την ασθένεια και στα υπόλοιπα υγιή ζώα του κυνοκομείου! Η αθλιότητα σε όλο της το μεγαλείο!






Σκυλιά γεννούν αβοήθητα μέσα στο κυνοκομείο σε ένα χώρο που προορίζεται (υποτίθεται) για την φροντίδα και την προστασία των ζώων.Κι όλα αυτά στο πλαίσιο του προγράμματος μείωσης των αδέσποτων ζώων από τη δημοτική αρχή!!




Κουτάβια συλλέγονται από την πόλη των Σερρών για να αφήσουν την τελευταία τους πνοή στο κυνοκομείο..Συγκεκριμένα εθελόντρια του κυνοκομείου αναφέρει ''Κάθε μέρα πέθαιναν τα κουτάβια έτσι παρατημένα και δεν είχαν χαμπάρι ότι πέθαιναν.Εγώ τους τα έδειξα." 


Αμέτρητα άρρωστα ζώα χωρίς εξετάσεις στο έλεος των υπευθύνων. Σκυλιά με λεισμανίαση ακόμα και με καρκίνο που παραμένουν έτσι χωρίς καν την υποτυπώδη προστασία.Όπως λένε τα προορίζουν για ευθανασία, γιατί έτσι ορίζει ο νόμος...Αμέτρητα ζευγαρώματα στο χώρο του κυνοκομείου και αμέτρητα νεκρά κουτάβια..

Βοηθήστε να σωθούν! Είμαστε η μόνη τους ελπίδα, αφού οι αρμόδιοι αδιαφορούν..


dogw0rld.blogspot.com

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld