Η απάντηση της προέδρου της Φιλοζωικής Ναυπάκτου για το ''Νταχάου''


Χθες έπειτα από την δημοσίευση του θέματος ''Το Νταχάου της Ναυπάκτου!'' η φιλόζωη Αngela Rapti επικοινώνησε με την κ. Γιαννοπούλου-Μαυρομύτη, πρόεδρο της Φιλοζωικής Ναυπάκτου, η οποία έδωσε την δική της απάντηση στο θέμα.

'' Εχθές στις 21.15 τηλεφώνησα στην Κα Γιαννοπουλου-Μαυρομυτη για να της διαμαρτυρηθώ για την κατάσταση που είδα στο video.

Θα σας μεταφέρω αυτά που μου είπε....


Καταρχήν βρισκόταν στον χώρο και τα τάιζε μιας και πηγαίνει κάθε μέρα στις 6 το απόγευμα,γιαυτό και την Κυριακή 17 Ιουνίου που γυρίστηκε το video δεν ήταν εκεί.


Μου είπε ότι δεν έχει καμιά βοήθεια από πουθενά και έχει ξεπουληθεί για να φροντίζει αυτά τα σκυλιά.Πηγαίνει καθημερινά μόνη της τα ταΐζει,νερό της φέρνει κάποιες φορές η Πυροσβεστική,αλλά το καλοκαίρι είναι πιο δύσκολο λόγω των πυρκαγιών,οπότε έχει ένα transit και φέρνει μόνη της από το ποτάμι,ύστερα μαζεύει τις ακαθαρσίες και εννοείται ότι δεν υπάρχει κανένα άρρωστο γιατί τα παρακολουθεί κτηνίατρος στην Ναύπακτο,όπου έχει κάνει και τις στειρώσεις και του χρωστάει πάρα πολλά χρήματα.


Η μοναδική βοήθεια που έχει από τον δήμο είναι σε ξηρά τροφή και τίποτα άλλο.Τα μέλη του συλλόγου δεν ενδιαφέρονται και δεν δίνουν καν την ετήσια συνδρομή τους.


Όσο για τα κουτάβια,της έχουν απαγορέψει να τα βάζει μέσα για να μην έχουν πρόβλημα από τα μεγάλα,όπου την Κυριακή 17 Ιουνίου κάποιοι της άφησαν 2-3 ακόμη.Της είπαν οι βοσκοί από τα διπλανά οικόπεδα ότι είδαν δυο μαύρα αυτοκίνητα να σταματάνε εκεί.Το δήλωσε στην αστυνομία και είναι σίγουρη ότι αυτό το γεγονός καθώς και το
video έχει γίνει επίτηδες από κάποια κυρία στην Ζάκυνθο και από την Κα Παγκράτη.

Όταν την ρώτησα για τις εγκαταστάσεις μου απάντησε ότι δεν είναι οι καλύτερες,αλλά ακόμη κι αυτό το οικόπεδο το πήρε μετά από πολύ κόπο για να στεγάσει όλα αυτά τα σκυλιά,τα οποία μου είπε είναι γύρω στα 60 και όχι 100-200.


Επίσης έχει περιφράξει αρκετές φορές μόνη της τον χώρο γιατί τον έχει βρεί παραβιασμένο και ότι την προηγούμενη εβδομάδα της έκλεψαν κι έναν μαύρο σκύλο.


Μου είπε ένα σωρό φορές να ρωτήσω τον δήμο Ναυπάκτου,την αστυνομία,τον κτηνίατρο για να μου εξακριβώσουν τα λόγια της.


και τέλος......


Μου είπε οτι έχει απελπιστεί,είναι πάρα πολύ κουρασμένη κι απογοητευμένη και ότι τον τελευταίο καιρό φτάνει σε σημείο να ελευθερώσει όλα τα ζώα για να βρούν τον δρόμο τους............

Τα σχόλια δικά σας..........


Το δικό μου σχόλιο είναι οτι δεν γνωρίζω ποια είναι η αλήθεια,εύχομαι πραγματικά όμως να μην την πληρώσουν όλες αυτές οι ψυχές!!!!!!!''

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld