Ρέθυμνο: Βρήκε φρικτό θάνατο στους 6 μήνες ζωής του..Αντίο Νέγκο..


Μία ακόμα καταγγελία κάνουν τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Ρεθύμνου, για τη θανάτωση ενός μικρού σκύλου στην Καλλιθέα. Οι άνθρωποι του συλλόγου καταγγέλλουν την εγκληματική δράση ορισμένων που με φόλες θανατώνουν αθώα ζώα.

«Στην Καλλιθέα στην οδό Λυτούς κάποιος πέταξε φόλα σε μπαλκόνι και ένα σκυλάκι βρήκε
ΦΡΙΚΤΟ θάνατο. Το σκυλάκι αυτό το είχαμε βρει όταν ήταν ακόμα πολύ μωράκι. Τότε κάποιος θέλησε πάλι να το ξεφορτωθεί και το είχε πετάξει στην κυριολεξία! Το πήραμε, το αναστήσαμε και κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε ώστε να του χαρίσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Βρέθηκαν δυο κορίτσια που το αγάπησαν το σκυλάκι και το υιοθέτησαν.

Ο Νέγκο μας έφτασε έξι μηνών αλλά δεν θα μεγαλώσει άλλο. Δυστυχώς ζούμε ανάμεσα σε όντα που θέλουνε να λέγονται άνθρωποι. Όντα που μεγαλώνουν παιδιά, που έχουν οικογένειες, που δουλεύουν, που ζουν και περπατάνε ανάμεσά μας. Όντα που διαλέγουν τον πιο απάνθρωπο τρόπο να ξεφορτωθούν μια ζωή που δεν τους έφταιξε σε τίποτα! ΓΙΑΤΙ; 

Πρόσεχε. Τη φόλα που τους βλέπεις να βάζουν, γιατί κάποιοι ξέρουν. Κάποιοι ξέρουν και απλά δεν μιλάνε. Τη φόλα αύριο μπορεί να τη φάει το δικό σου παιδί πάνω στο παιχνίδι του. Τότε τι θα κάνεις; Για εμάς ό,τι αναπνέει και υπάρχει έχει την ίδια αξία και ας έχει δυο, τέσσερα πόδια ή σαράντα. ΕΣΥ τι θα κάνεις;»
  
Αντίο Νέγκο...

goodnet.gr

1 σχόλιο:

  1. Ακριβώς, ότι αναπνέει έχει την ίδια αξία. Αντίο μικρέ Νέγκο, κρίμα να φύγεις έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld