75χρονη πάλεψε με δύο πούμα για να σώσει το σκυλάκι της

Αγαπούσε τόσο πολύ τον σκύλο της που δεν σκέφτηκε την ζωή της! Απλά έκανε ότι μπορούσε καλύτερο για να προστατέψει ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειας της.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα, 75 χρόνων, στον Καναδά, αναφέρει ότι τα προστατευτικά της ένστικτα ήταν τόσο ισχυρά που πάλεψε με δύο cougars, όταν αυτά επιτέθηκαν στον μικρό της σκύλο, τον Teddi.

Η Jackie Simonson, είχε βγει βόλτα με τα δύο σκυλιά της, όταν οι δύο μεγάλες γάτες πλησίασαν γρήγορα και άρπαξαν τον 8χρονο τεριέ της από τον λαιμό.

«Τα δύο cougars βγήκαν έξω από ένα κτίριο που υπάρχει εκεί και άρχισαν να κυνηγούν τον σκύλο μου, και το ένα από αυτά τον άρπαξε από τον λαιμό» είπε η Simonson.

Αναφέρει επίσης ότι δεν έβλεπε καμία βοήθεια στον ορίζοντα, οπότε έπρεπε αυτή να υπερασπιστεί το αγαπημένο της κατοικίδιο.

Χρησιμοποιώντας όλη της την δύναμη, άρχισε να κλωτσά τα cougars, σε μια προσπάθεια να απελευθερώσει τον Teddi από τα δόντια τους.
 
«Δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτε άλλο, παρά να τα κλωτσήσω» είπε.

Έχοντας την οδυνηρή επίγνωση των αποδόσεων της, η Simonson είπε ότι ήξερε ότι ήταν απίθανο να κερδίσει την μάχη ενάντια στα cougars, αλλά δεν μπορούσε να αντέξει στην σκέψη, να κάθεται και να βλέπει να σκοτώνουν τον σκύλο της.

«Δεν μπορούσα να κάνω τίποτε άλλο και δεν υπήρχε κανένας άλλος γύρω» λέει η Simonson.

Συνέχισε τις κλωτσιές, ενώ τα cougars προσπαθούσαν να μεταφέρουν τον Teddi μακριά.
«Εγώ κλωτσούσα και κλωτσούσα και δεν τα άφηνα να τον πάρουν. Ήταν φρικτό!!
Το μόνο που έβλεπα ήταν τον Teddi νεκρό» λέει η Simonson με δάκρυα στα μάτια.

Παραδόξως, και όταν σκέφτηκε ότι η ελπίδες είχαν χαθεί, η Simonson κατάφερε να σώσει τον σκύλο της, δίνοντας δύο δυνατές κλωτσιές στο κεφάλι των δύο cougars.
Έκπληκτα από τα δύο αυτά κτυπήματα, τα δύο cougars άφησαν τον Teddi και έτρεξαν να γλυτώσουν.

Η Simonson είπε ότι εκτός από ένα σπασμένο σαγόνι και μερικές πληγές, ο Teddi
ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση.
Υπήρχε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση για το σαγόνι του και αναμενόταν μια πλήρης αποκατάσταση για τον Teddi.

Η Simonson αναφέρει ότι θα μπορούσε να διακινδυνεύσει την προσωπική της ασφάλεια για να σώσει το κατοικίδιο της, δεν το είχε σκεφτεί ποτέ. Απλά έκανε ότι μπορούσε καλύτερο για να προστατέψει ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειας της.

«Δεν μπορούσα να τον αρπάξω, δεν θα γλίτωνε. Αυτό θα μπορούσε να τον σκοτώσει. Έπρεπε να κλωτσήσω τα ζώα για να τον αφήσουν» είπε η Simonson.

Δείτε το videο



 

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld