Αγρίνιο: Μαζικές αφισοκολλήσεις στην πόλη για τις φόλες και τα αδέσποτα


Το φαινόμενο της φόλας έχει πάρει μεγάλη έκταση στην πόλη του Αγρινίου μαζί με φαινόμενο των αδέσποτων ζώων που δεν έχουν ούτε λίγο νερό μέσα στην τόση ζέστη. Οι ζωόφιλοι της πόλης αποφάσισαν να κινηθούν πιο ακτιβιστικά και κατά περιοχή, ειδικά εκεί που πληροφορούνται ότι υπάρχουν μαζικές περιπτώσεις θανάτωσης σκυλιών με οργανωμένες ρίψεις φόλας. 

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπετε μια μπροσούρα που έχει κολλήσει η Φιλοζωϊκή Οργάνωση Αγρινίου και προειδοποιεί ότι στη συγκεκριμένη περιοχή κάποιοι ρίχνουν φόλες καλώντας τους ιδιοκτήτες ζώων να είναι πολύ προσεκτικοί από που τρώνε και πίνουν τα ζώα τους. Παράλληλα καλούν όποιον ξέρει κάτι για τους δράστες να καλέσουν την Οργάνωση ή τη Δημοτική Αστυνομία επισημαίνοντας ότι ο δράστης μπορεί ακόμη και να φυλακιστεί. 

Πιο αγριεμένοι φαίνεται να είναι άλλοι ζωόφιλοι που δεν ανήκουν στην Φιλοζωϊκή και προειδοποιούν όσους ρίχνουν φόλες ότι «θα τους βάλουν να τις φάνε», ενώ συγχρόνως αφισοκολλούν και εκκλήσεις για προσφορά τουλάχιστον νερού σε ζώα που είναι αδέσποτα και εμφανίζονται τακτικά έξω από αυλές και σπίτια.

Όσο και αν δεν είναι φιλόζωος κάποιος, πρέπει να παραδεχτεί ότι η φόλα είναι επί της ουσίας φόνος και μάλιστα απάνθρωπος, αφού το ζώο ταλαιπωρείται και πεθαίνει μέσα σε φριχτούς πόνους. Ας ελπίσουμε ότι κάποιες πληροφορίες που κυκλοφορούν και κάνουν λόγο για πιθανότητα εύρεσης ενός χώρου φιλοξενίας αδέσποτων,  που θα διαχειρίζεται η Φιλοζωϊκή και θα παραχωρηθεί από τις τοπικές αρχές, θα βγουν αληθινές.


agrinionews.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld