Ρέντη: Εγκλώβισαν τραυματισμένο σκυλάκι σε οικόπεδο για να μη μπορεί να φύγει


Σύμφωνα με την φιλόζωη Μαρίνα Τελή, χθες το απόγευμα ειδοποιήθηκε για ένα τραυματισμένο μικρόσωμο σκυλί σε οικόπεδο στη περιοχή του Ρέντη στην οδό Σκυλίτση.

Το σκυλάκι, ράτσας σίχ-τσου αρσενικό και μικρό σε ηλικία, κάποιοι το εγκατέλειψαν. Φαίνεται πως αυτός που το βρήκε σκέφτηκε να το εγκλωβίσει στο οικόπεδο και να κλείσει το μοναδικό άνοιγμα του οικοπέδου με μια παλέτα για να μη μπορεί να φύγει. 

Ευτυχώς πέρασε τυχαία από εκεί μια κυρία με τα δύο της παιδιά, που, όπως ανέφερε, ίσα  που άκουσαν το κλάμα του. Αμέσως έβγαλαν την παλέτα και το ζωάκι σύρθηκε έξω στο πεζοδρόμιο εμφανώς εξαντλημένο και χτυπημένο αφού δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του.

Η Μαρίνα Τελή το μετέφερε στο κτηνίατρο του έβαλε θερμόμετρο, όπου διαπιστώθηκε πως είχε πυρετό. Στο τσακ γλίτωσε το θάνατο από θερμοπληξία και αφυδάτωση. Του έβγαλε ακτινογραφία στο μπροστινό ποδαράκι και έδειξε πως έχει κάταγμα. 

Με ποια λογική αυτός-η που το βρήκε το έβαλε στο οικόπεδο, έβαλε εμπόδιο για να μη μπορεί να βγει, το παράτησε και έφυγε; 

Αν κάποιος γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμένο ζωάκι παρακαλώ ας επικοινωνήσει στα 6948/257095, 6971/767421 


dogw0rld.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Δεν μου κάνει εντύπωση.Στο χωριό μου κάτι γείτονες είχαν βρει ένα νεογέννητο γατάκι,ούτε 3 εβδομάδων και επειδή δεν έτρωγε όπως είναι φυσικό αφού δεν είχε απογαλακτιστεί,το έβαλαν σε ένα οικόπεδο γιατι πήγαινε στο σπίτι τους και έκλαιγε και τους ενοχλούσε.Το καημένο δεν μπορούσε να βγει και πέρασα και το άκουσα εγώ μέσα στο βράδυ να κλαίει. Τον μάζεψα,τον πήρα σπίτι,του έφτιαξα ειδικό γάλα και τον τάιζα,τον έπλυνα,τον ξεψύλλησα και το γατάκι που όλοι έλεγαν πως θα πεθάνει έγινε ο γάτος μου κι έζησε ευτυχισμένος 8 μήνες ώσπου κάποιοι άλλοι καλοί γείτονες αυτή τη φορά στην Αθήνα τον φαρμάκωσαν.Τι να πει κανείς...Άνθρωποι σου λέει μετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld