Ρόμπυ: Διαγνώσθηκε με καρκίνο και παλεύει για την ζωή του


Aυτός είναι ο Ρόμπι. Ίσως να μην είναι το καλύτερο θέαμα που έχετε δει όμως αυτή είναι η πραγματικότητα η δικιά του.

Ζούσε σε μια γειτονιά του Ρέντη. Στην αρχή παρουσίασε λίγο αίμα από τη μύτη..έπειτα περισσότερο και μετά τίποτα..Του έγιναν εξετάσεις όπου έδειξαν ερλιχίωση. Υποβλήθηκε σε χειρουργείο μα παρά τα βάσανά του ο Ρόμπυ ήταν χαρούμενος και ζήταγε χαδάκια από όλους.

Ένας πραγματικός άγγελος που χειροτέρευε μέρα με την ημέρα. Έπειτα από ειδική εξέταση διαγνώσθηκε με καρκίνο. Ό όγκος έχει προχωρήσει..Oι γιατροί είπαν πως μπορεί να μην είναι μεταστατικός και να συρρικνωθεί με χημειοθεραπεία.

Μα πως θα πάρω την απόφαση να τον λυτρώσω? Έχω το δικαίωμα να αποφασίσω για την ζωή του; ΌΧΙ.

Ας του δώσουμε μια τελευταια ευκαιρία να παλέψει για την ζωή του..

Τα περιστατικά πολλά και τα οικονομικά σε άσχημη κατάσταση. Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει ας επικοινωνήσει με την Μαίρη στο 6974672808 ή ας καταθέσει στην Εθνική Τράπεζα 048/74466164 

Ο Ρόμπυ σίγουρα θα σας έδινε φιλάκια για να σας ευχαριστήσει!

Δείτε τις φωτογραφίες του Ρόμπυ




ΠΡΙΝ

Ενημέρωση 25/10/2012

Ο Ρόμπυ μετά από κάποιες θεραπείες είναι πολύ καλύτερα. Ο κτηνίατρος είναι πολύ ευχαριστημένος. Τελικά ο Ρόμπυ ήθελε μια ευκαιρία. Ο όγκος συρρινώθηκεκαι το ματάκι του ξεχωρίζει πια. Φροντίζουμε για να πληρωθούν οι θεραπείες, τα φάρμακα και η τροφή του. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους ελάχιστους που πίστεψαν και βοήθησαν τον Ρόμπυ..Συνεχίζουμε..Θα το παλέψουμε μαζί του μέχρι το τέλο, το οποίο ελπίζουμε να είναι το καλύτερο! 
 
Δείτε τις νέες φωτογραφίες μετά την θεραπεία
 


 
dogw0rld.blogspot.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld