Perez, αλυσοδεμένος για 6 χρόνια! Χτυπούσε το κεφάλι του στο έδαφος από τον πόνο!


O Perez ζει στην Αθήνα. Ήταν αρχικά σκύλος ενός Έλληνα άνδρα, ιδιοκτήτη αρτοποιείου. Τον εγκατέλειψε στους δρόμους του Κρυονερίου, αλλά κάποιος τον πήρε και τον έδεσε σε ένα οικόπεδο και τον τάϊζε για τα τελευταία 6 χρόνια.  

Ο Perez τα τελευταία 4 χρόνια είχε προβλήματα με τα αυτιά του. Μία Ελληνίδα κυρία που τον γνώριζε Perez σκέφτηκε ότι έπρεπε να γίνει κάτι για αυτό, όμως έπεσε έξω..Ο άνθρωπος που είχε πάρει τον Perez, ενώ ήταν σε καλή οικονομική κατάσταση (τάιζε περίπου 30 σκυλιά κάθε δεύτερη μέρα) αρνήθηκε να πάει τον Perez στον κτηνίατρο.

Το οικόπεδο, στο οποίο ζούσε δεμένος ο Perez μαζί με άλλα σκυλιά πωλήθηκε και τα σκυλιά μεταφέρθηκαν σε άλλη περιοχή.


Η κυρία από τότε δεν μπόρεσε να ξαναδεί τον Perez. Είναι βέβαιο ότι ο Perez είχε κι άλλα προβλήματα υγείας, αλλά δυστυχώς η ίδια δεν ήταν σε θέση να τον βοηθήσει. 

Ο καημένος ο Perez χτυπούσε το κεφάλι του στο έδαφος από τον πόνο.

Ευτυχώς ένας φύλακας άγγελος, ενδιαφέρθηκε για την κατάστασή του και ο Perez μεταφέρθηκε επιτέλους στον κτηνίατρο.


Ο άνθρωπος που τον μετέφερε αναφέρει:

'' Ο Perez μύριζε τόσο άσχημα που έπρεπε να ανοίξω όλα τα παράθυρα του αυτοκινήτου για να πάμε στον γιατρό. Πονούσε τόσο πολύ στα αυτιά που ούρλιαζε από τον πόνο καθώς τον εξέταζε ο κτηνίατρος. Η μυρωδιά ήταν απίστευτη. Ο κτηνίατρος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε. Τον έβαλε στο χειρουργείο και είπε ότι θα ξεκινήσει ωτοσκόπηση!''

 Ο Perez διαγνώσθηκε με ερλιχίωση και ψώρα και έχει ξεκινήσει θεραπεία, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να μεταφερθεί σε καταφύγιο. Τα αυτιά του καθαρίστηκαν καθώς είχε προχωρημένη ωτίτιδα και υπέστη ρήξη τυμπάνου. Το υγρό που τέθηκε στα αυτιά του για να καθαριστεί, βγήκε από τη μύτη του! Δεν ακούει καλά και θα πρέπει να παίρνει σταγόνες.

Το πρόβλημα είναι πως μεταφέρθηκε πάλι στην κόλαση του...Αλυσοδεμένος στο ξύλινο ''σπίτι'' να υποφέρει... Θα τον αφήσουμε εκεί;;

Boηθήστε να βρεθεί κάποιος να τον φιλοξενήσει..Χρειάζεται να συνεχίσει την θεραπεία..Ας μην πάει αυτός ο αγώνας χαμένος. Βοηθήστε τον Perez για μια καλύτερη ζωή!

Πληροφ. melita1713@yahoo.gr ή στο FB

 

dogw0rld.blogspot.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld