4 πανέμορφα μεγαλόσωμα μπουμπούκια για υιοθεσία!

Είμαστε 4 αδερφάκια, 3 κοριτσάκια κι έχουμε κι έναν αδερφούλη να μας προσέχει! Ήρθαμε στη ζωή πριν από περίπου 1,5 μήνα και θα γίνουμε μεγάλα σκυλάκια μάλλον! Ίσως και 25 κιλά! Ακούσαμε να λένε κάτι για πρόβατα... τσοπανόσκυλα... Μάλλον τέτοια είμαστε! Οι άνθρωποι που μας φροντίζουν θα μας δώσουν μόνο με συμβόλαιο υιοθεσίας και την τήρηση όσων προβλέπει η νομοθεσία. Πάμε παντού αρκεί να βρούμε το σπιτάκι που μας αξίζει! 

Αααααα! Να σας υπενθυμίσουμε μόνο οτι τώρα είμαστε μικούλικα και μοιάζουμε με ψεύτικα αρκουδάκια αλλα για όλη την υπόλοιπη ζωή μας θα είμαστε ενήλικα μεγαλόσωμα σκυλάκια... Όμορφα και τσαχπίνικα όπως τώρα αλλά όχι κουταβάκια.

Εάν ενδιαφέρεστε για εμάς επικοινωνήστε στο maria_axd@hotmail.co.uk ή στο Fb

ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω. ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Αρ. Πρωτοδικειου 2096/2012



Ενημέρωση: 28/09/12
  

Tα 3 μωράκια  υιοθετήθηκαν και έμεινε η μία κουκλίτσα πλέον μόνη της να ψάχνει τον άνθρωπο στον οποίο θα αφοσιωθεί για πάντα! Είναι 3 μηνών πια και σχεδόν 12 κιλάκια. Εξαιρετικά φιλική και ήρεμη, ιδανική για οικογένεια με παιδιά αφού ήδη μεγαλώνει μαζί με μικρά παιδάκια. Είναι πολύ πιστό σκυλάκι και φύλακας ενώ παίζει με τις ώρες με τα παιδάκια της οικογένειας που τη φροντίζει!

Όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει στο maria_axd@hotmail.co.uk ή στο Fb

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld