Χαλκιδική: Δηλητηρίασαν 10 σκυλιά - Απαρηγόρητοι οι άνθρωποι που τα φρόντιζαν (Βίντεο)


Σήμερα, 22 Οκτωβρίου 2012 στην Νέα Πλάγια Χαλκιδικής μια ολόκληρη οικογένεια σκύλων, 7 κουτάβια και 3 ενήλικα, δηλητηριάστηκαν από το χέρι κάποιου κτήνους που θέλει να λέγεται άνθρωπος.

Οι άνθρωποι που κλήθηκαν να καταγράψουν το συμβάν βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις συγκλονιστικές εικόνες που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Ένας χώρος γεμάτος πτώματα..Γεμάτος νεκρά ζώα που πέθαναν μόνα και αβοήθητα..

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία να καταγράψει το περιστατικό. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να βρεθεί ο δολοφόνος και να τιμωρηθεί σκληρά για αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα.

Δείτε το βίντεο



  dogw0rld.blogspot.gr

5 σχόλια:

  1. Απο το βιντεο φαινετε(απο τα λογια)οτι τις φολες τις εριξε γυναικα.Γυναικα δολοφονησε τα ενηλικα σκυλακια και τα παιδια τους.

    Ετσι οπως ξεψυχησαν τα παιδια των ενηλικων ζωων,ετσι να δει και τα παιδια της να ξεψυχανε!!!!

    Τοτε μονο θα καταλαβει τι εκανε η @#@**@@3# !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι σχολιο ειναι αυτο ρε??επειδη η μανα τους ειναι μ@λακο ευχεσαι να πεθανουν τα παιδια της??γ@μω την νοοτροπια σας σαχλαμαρες.ειναι δυνατον να ευχεσαι να πεθανουν μικρα παιδια??τι να πω ρε ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tραγικό και άδικο αυτό που έπαθαν τα σκυλάκια.Ελπίζω αυτος που το έκανε ,να βρεί τετοιο τέλος.Οχι όμως τα παιδια κανενός σκατόψυχου.Τα παιδια δεν φταινε σε κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. paratherizo peripou 20 xronia sauto to meros ta ksero ayta ta skilia... tixaia vrika auto to videaki kai ime se katastasi sok...
    oso kai an euxomai ta xirotera giauto to teras ksero oti kaneis dn tha tou kanei tpt... kai opos ola ta themata tha koukoulothei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld