Καταγγελία: Σκύλος στην Μεταμορφώσεως παρατημένος σε ανοιχτό ακάλυπτο χώρο


Σήμερα το πρωί έφθασε στο email μας καταγγελία αναγνώστριας του Dogw0rld για ένα σκυλί στην Μεταμορφώσεως που διαμένει μόνιμα σε ακάλυπτο χώρο. Ο ιδιοκτήτης του λείπει, σύμφωνα με τους γείτονες, και κάποιος άλλος καθημερινά του αφήνει φαί και νερό. Ακολουθεί η καταγγελία:

 Το σκυλί είναι γκέκας περίπου  δύο ετών και διαβιεί ΣΥΝΕΧΩΣ σε έναν ανοικτό ισόγειο ακάλυπτο χώρο διαστάσεων 4 x 1.5m που οριοθετείται από μαντρότοιχο ύψους περίπου 2 μέτρων που συνορεύει με άλλους ακάλυπτους 3 πολυκατοικιών και 3 μονοκατοικιών. Η μπαλκονόπορτα που συνδέει το χώρο αυτό με το σπίτι είναι μονίμως ΚΛΕΙΣΤΗ όπως και τα πατζούρια (σημ. στο σημείο που το σκυλί ξύνει με τα νύχια του το πατζούρι όταν ζητάει κάτι, δεν υπάρχει πλέον μπογιά - είναι μόνο ξύλο).

Στον ενάμιση χρόνο που ζει το σκυλί σε αυτό το χώρο, εγώ προσωπικά που βγαίνω στο μπαλκόνι μου ΚΑΘΕ φορά που ο σκύλος γαυγίζει, έχω δει μόνο μία φορά κάποιον και ανοικτό το παντζούρι. Σημειώστε οτι ο σκύλος γαυγίζει συνήθως νύχτα που ο κόσμος είναι στα σπίτια του. Ποτέ δεν έχω δει τον ιδιοκτήτη του να ασχολείται μαζί του για οποιοδήποτε λόγο, ούτε τον έχω δει να βγάζει το σκύλο βόλτα.

Επιστρέφοντας από διακοπές στις 26 Αυγούστου, έμαθα από τους γείτονες οτι ο ιδιοκτήτης του λείπει και οτι έρχεται κάποιος κάθε μέρα και δίνει στο σκυλί νερό και φαγητό, αλλά δε μπορώ να το επιβεβαιώσω, καθώς δεν έχω δει κάποιον εκεί. Ο σκύλος έχει από τότε ενοχλήσει αρκετές φορές γαυγίζοντας επί ώρες μέσα στη νύχτα, αλλά κανείς δεν έχει φανεί. Το σπίτι παραμένει κλειστό έκτοτε.

Ο σκύλος βρίσκεται σε ισόγεια μονοκατοικία  στην οδο Μεταμορφώσεως 27Α στο Μοσχάτο. Οπτική επαφή μπορεί να έχει κάποιος προσεγγίζοντας από τον ακάλυπτο της πολυκατοικας που συνορεύει με το σπίτι και βρίσκεται επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως δίπλα στην ταβέρνα που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Μεταμορφώσεως και Κωνσταντινουπόλεως. Από το ίδιο σημείο μπορεί κάποιος με τη χρήση μιάς σκάλας να πάρει τον σκύλο και να τον λυτρώσει από την απίστευτη μοναξιά που βιώνει από τον "ζωόφιλο" ιδιοκτήτη του.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld