Κανίς γκριφόν ψάχνει σπίτι

Η Λουνα είναι ένα μικρόσωμο κανίς γκριφόν που βρέθηκε εγκαταλελειμμένη σε κακή κατάσταση, σε χωριό έξω από την Λάρισα. Είναι περίπου 2 ετών και 7 κιλά (φυσικά δεν θα μεγαλώσει άλλο). Δεν έχει μικρο-τσιπ. Την μάζεψαν 2 κοπέλες, προσπάθησαν να την περιποιηθούν, αλλά δεν μπορούν να την κρατήσουν άλλο και ζήτησαν την βοήθεια του σωματείου. Τώρα φιλοξενείται σε σπίτι εθελόντριας και είναι εξαιρετικά ήσυχη, χαδιάρα και δεν κάνει καθόλου ζημιές μέσα στο σπίτι. Είναι λίγο κακοκουρεμένη γιατί όταν βρέθηκε ήταν γεμάτη τζίβες που οι κοπέλες τις έκοψαν με το ψαλίδι, αλλά σε λίγους μήνες θα είναι το άσπρο μαλλιαρό σκυλάκι που όλοι θέλουν. 

Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας και υποχρεωτική τοποθέτηση microchip, σύμφωνα με τον νόμο 4039/2012. Επικοινωνήστε μόνο αν ενδιαφέρεστε πραγματικά, το πλασματάκι αυτό δεν αξίζει να βιώσει την εγκατάλειψη για δεύτερη φορά.


Όποιος ενδιαφέρεται να υιοθετήσει την Λούνα ας επικοινωνήσει στο 6971732816 και 6984274659 (what's up) ή στο email dogs.adoptions@gmail.com ή στο Fb



Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa). Αριθμός Πρωτοδικείου 497/2012

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld