Ακύρωσαν τον γάμο τους για να σώσουν τον σκύλο που υιοθέτησαν από καταφύγιο!

Ένα νεαρό ζευγάρι από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, ακύρωσε το γάμο των ονείρων τους προκειμένου να σώσουν τη ζωή του σκυλιού τους. Η Melanie Cannon και ο Eddie Hanna είχαν υιοθετήσει τον Απρίλιο από καταφύγιο, ένα ημίαιμο πιτ μπουλ τον Koda. Όμως μια πρόσφατη επίσκεψη τους στον κτηνίατρο τους αποκάλυψε ότι ο Koda έπασχε από μία σοβαρή πάθηση του ήπατος – το χειρότερο είδος που ο κτηνίατρός τους είχε δει ποτέ – και θα έπρεπε να νοσηλευθεί σε κτηνιατρική κλινική, άμεσα.

Η Melanie και ο Eddie παρόλο που είχαν προνοήσει και είχαν ασφαλίσει το κατοικιδιό τους (ναι, στις ΗΠΑ υπάρχει ασφάλιση για σκύλους και γάτες) η ασφαλιστική τους εταιρεία τους δήλωσε ότι δεν μπορεί να καλύψει την συγκεκριμένη πάθηση, αφήνοντάς τους στον αέρα!

Το ζευγάρι ήδη αναβάλει το γάμο τους τον περασμένο Οκτώβριο, όταν η γιαγιά της Melanie πέθανε μία εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία του γάμου τους. Εννοείται ότι κανένας από τους “προμηθευτές” δεν δέχτηκε να τους επιστρέψει τα χρήματά της προκαταβολής που είχαν δώσει για το γάμο. Έτσι το ζευγάρι μάζεψε χρήματα για δεύτερη φορά και έκανε νέα σχέδια για το γάμο τους, αλλά εμφανίστηκε το πρόβλημα του Koda  και έτσι τα χρήματα έκανα φτερά, μαζί με γάμο!

“Εμείς απλά κάναμε αυτό που  ο οποιοσδήποτε θα έκανε”, δήλωσε ο Eddie. “Στον Koda αξίζει να είναι ζωντανός και να αγαπιέται καθημερινά.”

Μαθαίνοντας όμως ότι έκαναν ο Eddie και η η Melanie για τον Koda, η Halifax Humane Society, η φιλοζωϊκή που το ζευγάρι είχε υιοθετήσει το σκύλο τους, έκρινε ότι θα έπρεπε να βοηθήσουν. 

Πλησίασε λοιπόν τοπικούς προμηθευτές και μια εταιρεία τροφοδοσίας δέχτηκε να παρέχει τροφή και μια υπέροχη εγκατάσταση για να δεξιωθεί το ζευγάρι και τους καλεσμένους τους. Πολλές ακόμα εταιρείες δέχτηκαν να δώσουν δωρεάν λουλούδια, μουσική και ότι άλλο χρειάστηκε το ζευγάρι για να πραγματοποιήσει το γάμο των ονείρων τους, ο οποίος και έγινε αυτό το Σάββατο 8  Σεπτεμβρίου!

Ο Koda θα χρειαστεί φαρμακευτική αγωγή για το υπόλοιπο της ζωής του, αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να είναι παρόν στο γάμο των ανθρώπων του!

 tetrapodanea.com

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld