Max, ένας υπέροχος πιτμπουλομποξερίνος ψάχνει σπίτι

O Max είχε διασωθεί πριν 2 χρόνια στο πάρκο του Τρίτση στην Αθήνα.Του είχαν καρφώσει ένα ξύλο στα πλευρά του και ήταν κυριολεκτικά εξουθενωμένος από την ακατάσχετη αιμορραγία..Αφού ανάρρωσε επέστρεψε στο πάρκο. Όταν όμως έπεσαν φόλες και δυστυχώς πέθαναν αρκετά σκυλιά, το αγόρι αυτό ευτυχώς επέζησε και αποφασίσαμε να μην ξαναβγεί στο δρόμο.Πλέον φιλοξενείται σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη..

Είναι ένας αγαθός και πράος σκύλος..Όταν σε κοιτάζει στα μάτια καταλαβαίνεις από την πρώτη στιγμή πως είναι ένας ιδιαίτερος σκύλος..Είναι απλά ένας σοφός!Είναι χαδιάρης και αγαπησιάρης.. Τα πάει θαυμάσια με άλλα σκυλιά, αρσενικά και θηλυκά και με τις γάτες.. Είναι μαθημένος να βγαίνει βόλτα με τον οδηγό και περπατάει δίπλα μου, γνωρίζει βασικές εντολές και δεν λερώνει στο σπίτι. Ο ιδανικός σκύλος!

Είναι ένας υπέροχος πιτμπουλομποξερίνος 5 ετών περίπου..Συμβιώνει σε απόλυτη αρμονία με τα δύο μου πιτμπουλάκια..Είναι υγιέστατος εμβολιασμένος και στειρωμένος..Ποιος τυχερός λοιπόν θα προσφέρει σε αυτό το υπέροχο πλάσμα ένα σπιτάκι με φροντίδα και αγάπη?Ως αντάλλαγμα θα του είναι αφοσιωμένος και θα του δώσει όλη του την αγάπη! Θα δοθεί με πολυ αυστηρά κριτήρια υιοθεσίας…Δίνεται μόνο Ν. Θεσ/νίκης. Παρακαλώ πολύ μόνο σοβαρές προτάσεις. Θα δοθεί μόνο σε γνώστες της φυλής που ψάχνουν για σύντροφο ζωής είναι ζωόφιλοι και προπάντων υπεύθυνοι.

Τηλ/νο επικοινωνίας : 6943427450 (μεσημεριανές ώρες 12:00 – 16:00) Ελισσάβετ
Mail: elissavet@pitbull-rescue.gr
Facebook

Αδέσποτη Ζωη / Stray-Life.gr
Αριθμός Έγκρισης Πρωτοδικείου 4606 / 2011

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld