Ημερολόγιο 2013 από τον Φ.Σ. Νέας Φιλαδέλφειας


Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θέλουμε την συμμετοχή και την υποστήριξη σας για να εκδώσουμε το Ημερολόγιο του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας για το έτος 2013!

Οι εγγραφές σας αρχίζουν από σήμερα και τελειώνουν στις 10 Νοεμβρίου του 2012!!! Γι αυτό τρέξτε να προλάβετε!



Περιμένουμε λοιπόν να δηλώσετε συμμετοχή και να βάλετε και εσείς στο Ημερολόγιο του 2013 - στην ημερομηνία που θα επιλέξετε - την Φωτογραφία του αγαπημένου σας κατοικίδιου. (Την ημερομηνία γέννησής του, υιοθεσίας του, τα γενέθλια σας ή ο,τι άλλο εσείς επιθυμείτε).

Εμείς θα σας απαντήσουμε εάν η ημερομηνία αυτή είναι διαθέσιμη. (Σημειωτέον ότι μόνο μια φωτογραφία μπορεί να μπει σε κάθε ημερομηνία).

Η κάθε εγγραφή σε κάποια ημερομηνία κοστίζει 15 ευρώ, ποσό που μπορείτε να καταβάλετε είτε μετρητά, είτε μέσω Κατάθεσης στον τραπεζικό λογ/μο μας στην Εθνική είτε μέσω Paypal. (ενημερώστε μας με μειλ για τον τρόπο πληρωμής).

Η τιμή αγοράς του Ημερολογίου θα ανακοινωθεί σύντομα. Και φυσικά όσοι έχετε πληρώσει να βάλετε φωτογραφία θα αγοράζετε το Ημερολόγιο μας με έκπτωση.

Στείλτε μας λοιπόν μειλ στη διεύθυνση adoptions@friendsofanimals-nf.com και πείτε μας πόσες και ποιες ημερομηνίες θέλετε να ''κλεισετε'' για να βάλουμε την φωτογραφία του κατοικίδιου σας και στείλτε μας τις φωτογραφίες και τον τρόπο πληρωμής.

Περιμένουμε!!!!


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld