Γρεβενά: Διαμαρτυρήθηκαν στο Δημαρχείο για τις συνεχόμενες δολοφονίες αδέσποτων


Δεκάδες πολίτες των Γρεβενών συγκεντρώθηκαν στην είσοδο του Δημαρχιακού Μεγάρου διαμαρτυρόμενοι για τις συνεχόμενες «δολοφονίες» αδέσποτων σκύλων που κυκλοφορούν στην πόλη.

Δηλητηριασμένες φόλες έχουν τη δική τους ιστορία. Την περίοδο της προηγούμενης δεκαετίας ήταν η πρώτη φορά που είχαν δηλητηριαστεί περισσότεροι από πενήντα σκύλοι στην πόλη ενώ οι φόλες «ξαναεμφανίστηκαν» και την περίοδο 2002 – 2004.


Όπως τόνισαν πάρα πολλοί κάτοικοι που συμμετείχαν στην συγκέντρωση μαζί μετους αδέσποτους σκύλους δηλητηριάζονται και πολλά οικόσιτα σκυλάκια τα οποία συνοδεύονται από τους ιδιοκτήτες.

Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος είναι αυτός που πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία και να λύσει το πρόβλημα που εντάθηκε την τελευταία διετία.

Τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκαν αρκετοί σκύλοι δηλητηριασμένοι σε πάρκα και πλατείες των συνοικιών της πόλεως. Αυτό το γεγονός  ευαισθητοποίησε ιδιαίτερα τους κατοίκους και προχώρησαν στην χθεσινή διαμαρτυρία.

Να σημειώσουμε ότι ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γρεβενών κ.Γ.Γούλας δήλωσε στο grevenamedia.gr πως «ούτε είχε ούτε έχει ουδεμία σχέση με τα παραπάνω γεγονότα». Αντίθετα αυτή η υπηρεσία συγκεντρώνει τους αδέσποτους σκύλους σε ειδικό περιφραγμένο χώρο όπου τρέφονται και συντηρούνται καθημερινά με όλους τους κανόνες της υγιεινής.

Τελικά, ορίστηκε νέα συνάντηση τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών.



 grevenamedia.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld