Καστοριά: Ο κύριος Ανέστης απέδειξε πως υπάρχουν ακόμα Άνθρωποι


Όσο υπάρχουν (Α)νθρωποι σαν τον Κύριο Ανέστη, θα μας κάνουν περήφανους γιατί με τις πράξεις τους θα πρέπει να μας θυμίζουν το χρεός μας απέναντι στα ζώα. 



Η ιστορία ξεκίνησε στην πλατεία Βαν Φλήτ το καλοκαίρι που εμφανίστηκε η Μπίλια, ένα χαριτωμένο τετράποδο που έδινε χαρά στα μικρά παιδάκια που έπαιζαν στην πλατεία. Πάντα υπό την προστασία των οδηγών ταξί και κυρίως του Πνευματικού της γονέα η Μπίλια – όπως ονομάστηκε το χαριτωμένο τετράποδο – καθημερινά με τα παιχνίδια της κατάφερνε έστω και για λίγες στιγμές να κάνει τους ανθρώπους γύρω της να ξεχάσουν προβλήματα και έννοιες και να προσφέρει ένα χαμόγελο. 

Ο καιρός πέρασε και η Μπίλια μεγάλωσε και όπως ένας γονέας πάντα είναι δίπλα στα παιδιά του έτσι και ο Κύριος Ανέστης φρόντισε η Μπίλια να αποκτήσει ένα σπίτι, όπως και έγινε.


Έτσι η Μπίλια θα περάσει τον χειμώνα της στο σπίτι που της κατασκευάστηκε και θα είναι κοντά σε ανθρώπους που θα νοιάζονται.

Να τονίσουμε ότι το τετράποδο είναι δεμένο και έχει λάβει όλους τους απαραίτητους εμβολιασμούς.

Καθημερινά ο Κύριος Ανέστης τις πρωινές ώρες αφιερώνει τον χρόνο του και μαζί με την Μπίλια κάνουν την βόλτα τους για τις ανάγκες του τετράποδου.

Πηγή orizontespress.gr
 Αναδημοσίευση του fouit.gr κατόπιν ειδικής άδειας από την Εφημερίδα ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld