Θεσσαλονίκη: Περιφερόταν με την ψώρα να τρώει το κορμάκι της - Επείγει φιλοξενία

 22/9, ανέβηκε από την Elena Sotiriou  η εξής έκκληση για βοήθεια: '' Σάββατο (22/9) βράδυ παραλία Θεσσαλονίκης, στην παιδική χαρά απέναντι από τη Γενική Κλινική ήταν θηλυκό σκυλάκι, αδύνατο, με αραιό τρίχωμα, με αίμα στη μουσούδα, μεσαίο μέγεθος, μαύρο κυνηγοσκυλέ (με επιφύλαξη για τη ράτσα). Αν το δει κάποιος να επικοινωνήσει μαζί μου. Ευχαριστώ!''

Στις 30/9 το ζώο περισσυλέχτηκε και οδηγήθηκε στην κτηνίατρο Χριστίνα Σιζιόπκου, η οποία και ανέλαβε αφιλοκερδώς τη θεραπεία του και περίθαλψή του για ένα μήνα.

Το ζώο πάσχει από Δεμοδεκτική Ψώρα (ΔΕ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ) σε προχωρημένο στάδιο, τόσο που προκλήθηκε πυώδης δερματοπάθεια σε όλο το κορμάκι της. Είναι μικρότερη του έτους, και προς το παρόν της χορηγείται η κατάλληλη αγωγή (με την επιπρόσθετη προσφορά ενός μπουκαλιού Valaneq από την Κατερίνα Γιόφτσαλη). 




Η συγκεκριμένη ψώρα απαιτεί όμως μακροπρόθεσμη θεραπεία (περίπου 6 μήνες) και στις αρχές Νοεμβρίου θα πρέπει η Μπέλλα να βρει φιλοξενία. Παρακαλούμε λοιπόν να βοηθήσετε με κοινοποιήσεις για να βρεθεί φιλοξενία! Αν τυχόν αυτό δεν είναι εφικτό, η Μπέλλα θα πρέπει να φιλοξενηθεί σε πανσιόν. Για λόγους νομιμότητος, το μέλος μας Μαρίνα Ντίκα, μας ζήτησε να διαθέσουμε το λογαριασμό του σωματείου για τις τυχόν καταθέσεις φιλόζωων, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι η Μπέλλα δε θα χρειαστεί να επιστρέψει στο δρόμο με το πέρας του Οκτωβρίου, για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η θεραπεία της. Επομένως, αν κάποιος ενδιαφέρεται να στηρίξει οικονομικά αυτή την προσπάθεια, παρακαλούμε να καταθέσει όποιο ποσόν μπορεί (όσο μικρό και να είναι, είναι πάντα ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟ) για τις ανάγκες αυτού του ζώου.

Σας παρακαλούμε, στις καταθέσεις για το συγκεκριμένο περιστατικό να ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΩΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΠΕΛΑ".

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 698 6063851  

Φιλοζωικό Σωματείο "ΦΡΟΝΤΙΖΩ" με έδρα τον Δ.Νεάπολης-Συκεών (Θεσσαλονίκη) Αρ.Πρωτοδικείου: 9216/13.02.2012
 

Ο τραπεζικός λογαρισμός μας είναι: ALPHA BANK: 713-002101-008166 IBAN: GR25 0140 7130 7130 0210 1008 166 SWIFT CODE (BIC): CRBAGRAA Υποκατάστημα Πεύκων (713)

Δείτε τις φωτογραφίες της Μπέλλας







0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld