Ασπρόπυργος: Βρέθηκε Καυκάσιος μισοπεθαμένος σε κρίσιμη κατάσταση - Ζητά την βοήθειά μας


Ο σκυλάκος αυτός βρέθηκε στον Ασπρόπυργο μισοπεθαμένος και μέσα στα αίματα σκύλο. Είναι ημίαιμος καυκάσιος νεαρής ηλικίας σχετικά. 


Ζούσε σε ένα παλιό εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο με δύσκολες συνθήκες επιβίωσης. Εκεί δέχτηκε επίθεση από άλλο σκύλο λόγω ζευγαρώματος και τον κομμάτιασε.Τον πήγαμε στο κτηνιατρείο όπου διαπιστώθηκε ότι η κατάστασή του είναι αρκετά κρίσιμη. 


Το ένα μάτι του είναι κατεστραμμένο .Το κεφάλι του είναι γεμάτο πύον και τρύπες από τα δαγκώματα.Οι πρώτες εξετάσεις δείξανε ότι έχει καλά αιμοπετάλια αλλά τα νεφρά και το συκώτι του είναι προβληματικά.Θα χρειαστούν και άλλες εξετάσεις και παραμονή στο κτηνιατρείο για όσο χρειαστεί. 

Πάλι χρειαζόμαστε την οικονομική βοήθεια σας για τον δύστυχο μεγαλόσωμο καυκάσιο. Κάποτε είχε ένα αφεντικό, κάποτε είχε φροντίδα. Κάποτε ήταν ένας όμορφος ζηλευτός Καυκάσιος. Τώρα είναι ένας άθλιος, απελπισμένος και άρρωστος σκύλος μέσα σε ένα κλουβί κτηνιατρείου και έχει μόνο εμάς. Εμείς όλοι είμαστε η σωτήρια του!


Ζητάμε την οικονομική σας υποστήριξη, ότι μπορεί ο καθένας. Καταλαβαίνουμε ότι οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι αλλά όλοι μαζί τα καταφέρνουμε. 

Ο λογαριασμός για κατάθεση είναι 32163441-ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. - ΙΒΑΝ- GR 76 0120 0570 0000 0003 2163 441 - στο όνομα ΣΙΣΜΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (Αντιπρόεδρος Φιλ.Σωμ. Νίκαιας) με αιτιολογία -ΚΑΥΚΑΣΙΟΣ-και το επίθετο για αποδεικτικό στοιχείο προς ενημέρωση. 

Τηλέφωνο 6978195389 ή μήνυμα στην Βιβή Τρατρά



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld