Χριστουγεννιάτικο Bazzar από την Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης

 
Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Bazzar που διοργανώνει στις 1 και 2 Δεκεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλιμου καθώς και στις 8 και 9 Δεκεμβρίου στο Sports Cafe. (10.00 - 20.00)
 
Στο Bazzar θα βρείτε :
 
Χριστουγεννιάτικα είδη - Διακοσμητικά αντικείμενα με θέμα τον σκύλο και τη γάτα - Χρηστικά αντικείμενα για όλο το σπίτι - Κοσμήματα και ρούχα για εσάς - Πρωτότυπα ρούχα και αξεσουάρ για τους τετράποδους φίλους σας - Ζεστό καφέ, υπέροχα γλυκά και φαγητά - Βιβλία και CD καθώς και τα καινούρια μπλουζάκια του σωματείου μας!

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, στον μπουφέ μας θα βρείτε: Σπιτικά γλυκά, φαγητά και καφέ από τα χεράκια μας

Τα μέλη της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης θα σας ενημερώνουν για τη δράση του Σωματείου και για τα ζώα που είναι διαθέσιμα για υιοθεσία. Δεχόμαστε με χαρά δωρεές αντικειμένων που για τα ζώα σας δεν είναι πια χρήσιμα αλλά για τα αδέσποτα ζώα είναι σημαντικά, όπως λουράκια, κουβέρτες, παλιά σπιτάκια/καλαθάκια/κλουβιά μεταφοράς, καθώς και τροφές.

Στο φετινό χριστουγεννιάτικο bazaar μας, θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε εικονικός γονιός σε κάποιο από τα ζωάκια μας που έχουν ανάγκη, επιλέγοντας απλώς το ζώο που επιθυμείτε να στηρίξετε οικονομικά και συμπληρώνοντας το έντυπο εικονικής υιοθεσίας. Με το ποσό που θα επιλέξετε, βοηθάτε τα ζώα αυτά να παραμείνουν ασφαλή μέχρι να βρεθεί μια οικογένεια και για αυτά.

ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ BAZAAR ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ:
ΓΑΤΕΣ ΦΛΟΙΣΒΟΥ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Για το παζάρι μας στον Άλιμο, από το σταθμό Αγίου Δημητρίου του Μετρό, παίρνετε την γραμμή 109
Για το παζάρι μας στην Ηλιούπολη, παίρνετε από το σταθμό της Δάφνης το 237 και κατεβαίνετε στο τέρμα.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld