Γερμανός ζωοσοδομιστής: «Είχα πέντε σκυλιά συντρόφισσες»


«Οι ζωοσοδομιστές στην Γερμανία υπολογίζονται γύρω στους 10.000»

Ο ζωοσοδομιστής που μίλησε στην εφημερίδα Berliner Zeitung και παρουσιάστηκε ως Νταβίντ Ζ., προκάλεσε την αντίδραση της γερμανικής κοινής γνώμης. Η εφημερίδα Μπιλτ αναφερόμενη σε αυτόν τον ζωοσοδομιστή που δήλωσε πως «Είμαι ερωτευμένος με το σκυλί μου», βγήκε με τίτλο άρθρου «Πείτε πια ένα στοπ σε αυτόν τον ανώμαλο!».


Στο ρεπορτάζ ο Νταβίντ Ζ. αναφέρει πως για πρώτη φορά ήρθε σε σεξουαλική επαφή με σκυλί στα 20 του. Ο ζωοσοδομιστής δήλωσε: «Η πρώτη σκύλα που αγάπησα λεγόταν Νέλλυ. Συνολικά είχα πέντε σκυλιά συντρόφισσες».

Η γερμανική κυβέρνηση εργάζεται ώστε να βγάλει έναν νόμο που θα τιμωρεί τον ζωοσοδομισμό ζώων. Η Γερμανία το 1969 είχε καταργήσει το άρθρο που απαγόρευε την σεξουαλική συνεύρεση με ζώα. Αυτή απαγορεύεται σε Αγγλία, Ουαλλία και Β. Ιρλανδία. Το 2008 απαγορεύτηκε ο ζωοσοδομισμός και στην Ελβετία.

Εκπρόσωποι φιλοζωικών οργανώσεων που μίλησαν στην Μπιλντ ζήτησαν την τιμωρία του ζωοσοδομισμού. Η εφημερίδα Berliner Zeitung έγραψε πως οι ζωοσοδομιστές στην Γερμανία υπολογίζονται γύρω στους 10.000. (εφημ. Ραντικάλ από Ντόιτσε Βέλε)

axortagos.gr


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld