ΣΟΣ για άρρωστο σκυλάκο στο στρατόπεδο του Βύρωνα



Ο σκυλακος της φωτο βρεθηκε σημερα σε στρατοπεδο του Βυρωνα, απο οπου μας ειδοποιησαν. Ο ευγενεστατος λοχαγος που τον βρηκε, ζητουσε βοηθεια γιατι ενω τον ταισε και το ζωακι εφαγε με βουλιμια, δεν μπορουσε να σταθει στα ποδια του.Ο συζυγος μου, χωθηκε μεσα σε μια τρυπα συρματοπλεγματος ερποντας για να τον βγαλει, απο το σημειο οπου το ανημπορο ζωο ειχε χωθει και τον μεταφεραμε με την βοηθεια της Μαριαννας απο την Προστασια Ζωων Βυρωνα στο κτηνιατρειο της Χρυσουλας Παπαδοπουλου, οπου του εγιναν αμεσως αιματολογικες εξετασεις.

Ειναι περιπου 1 ετους, υποσιτισμενος, αδυναμος, με δερματικες αλλοιωσεις. Τον εγκαταστησαμε σε ενα ζεστο και προφυλαγμενο σκυλοσπιτο στο δασος, με κουβερτουλα μεσα και ξεκιναει αντιβιωση μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα των εξετασεων του. Οσοι μπορειτε να βοηθησετε στα εξοδα μπορειτε να περασετε απο το κτηνιατρειο (210-7568345 - Αρσινοης 12 και Ηλιαδος - Καισαριανη) και να καταβαλετε οτι ποσο θελετε. 

Ακομα ειμαστε στην αρχη, το σκυλακι θα χρειαστει θεραπεια, φροντιδα και φαρμακα. Εμεις ηδη φροντιζουμε μεγαλο αριθμο ζωων-. Ο Δημος Βυρωνα δεν εχει κτηνιατρικη συμβαση για τα αδεσποτα, ομως δεν σκεφτηκαμε στιγμη να τον αφησουμε αβοηθητο!

Τηλεφ. 6934390331 Σπας Βυρωνα ή στο Φβ

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld