Μέγαρα: Δημιουργείται Δημοτικό Καταφύγιο αδέσποτων χάρη στην δωρεά μιας γυναίκας


Όπως διαβάζουμε στο cityofathens.gr ο Δήμος Αθηναίων κατανοώντας τα δικαιωμάτα και τις ανάγκες των ζώων,  προχωρά ένα ακόμη βήμα για την προστασία των αδέσποτων ζώων με την δημιουργία Δημοτικού Καταφυγίου για αδέσποτα ζώα,


Το Δημοτικό Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων γίνεται πραγματικότητα χάρη στην δωρεά της κυρίας Ελένης Ανδρέου Γουίν (H.G. Wynne). Θα λειτουργεί στα Μέγαρα, στην περιοχή «Καλογήρου Μελίσσια» και θα καλύπτει έκταση πέντε  χιλιάδων εκατόν εξήντα δύο τετραγωνικών μέτρων  (5.162 τ.μ.).

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για θέματα Πρασίνου και Περιβάλλοντος Άγγελος Αντωνόπουλος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της Δημοτικής Αρχής και του ιδίου προσωπικά προς την κα Wynne για την ευγενική και συνάμα πολύ σημαντική δωρεά της.

Με την πρωτοβουλία αυτή θα εξασφαλίζεται η ομαλή ροή του  υλοποιούμενου προγράμματος για τα αδέσποτα ζώα ,ενώ θα δίνεται η δυνατότητα αξιοποίησης των εθελοντών, τόσο των  κτηνιάτρων να χειρουργούν δωρεάν στο ιατρείο του καταφυγίου, όσο και σε φιλόζωους πολίτες, να συνεισφέρουν εθελοντικά στην επί πλέον φροντίδα, εκπαίδευση και κοινωνικοποίηση των ζώων, με απώτερο σκοπό την επιτυχή υιοθεσία  τους.0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld