Τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Ανατολής Ν. Μάκρης μαθαίνουν να συμβιώνουν με τα ζώα

 
Εκπαιδεύοντας τα παιδιά πώς να σέβονται και να συμπεριφέρονται σωστά στα ζώα στο Πάρκο Kυκλοφοριακής Αγωγής Jumicar - N.Μάκρη
 
Μια υπέροχη εκδήλωση με την εξαιρετική συμμετοχή του εθελοντή και μέλους της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας, Σπύρου Μπούκουρα, έμπειρου εκπαιδευτή στη θετική εκπαίδευση σκύλων, αναγνωρισμένου για την προσφορά του στα αδέσποτα ζώα και την ενεργό συμμετοχή του στο έργο των φιλοζωικών σωματείων, έγινε χθές στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Jumicar, του Ιδρύματος «Παμμακάριστος» στην Ν. Μάκρη.


Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία προσκλήθηκε από το Jumicar για μαθήματα καλής συμπεριφοράς των παιδιών προς τα ζώα, πώς προσεγγίζει κανείς ένα ζώο στο δρόμο, πώς συμπεριφέρεται, πώς φροντίζει να μη ρυπαίνει το δικό του ζώο το περιβάλλον, τι κάνει με το ζώο που έχει στο σπίτι και τι με αδέσποτα χωρίς συνοδό.
 
Ενθουσιασμένα τα παιδιά και οι δάσκαλοί τους από το Δημοτικό Σχολείο Ανατολής Ν. Μάκρης και συγκεκριμένα η Τρίτη Δημοτικού, ζήτησαν να ζωγραφίσουν και να γράψουν σχετικά με το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα και να τα στείλουν στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία όπου εμείς θα τα εκθέσουμε σε κάποια εκδήλωση.
 
Ευχαριστούμε τον υπεύθυνο της Jumicar Μιχάλη Ασιτζόγλου, τον εξαιρετικό Σπύρο Μπούκουρα και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Διαμαντή που παρακολούθησε την εκδήλωση για την «Εφημερίδα των Συντακτών» που μόλις κυκλοφόρησε και ο ίδιος καλύπτει ευτυχώς και πάλι την φιλοζωική στήλη που είχε στην «Ελευθεροτυπία»
 
Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής δεσμεύτηκε να μας καλέσει και πάλι για να εκπαιδευτούν και άλλα παιδιά γύρω από το θέμα της σωστής συμπεριφοράς των παιδιών προς τα ζώα.


filozoiki.gr

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld