Χριστούγεννα στην Ονειρούπολη με τους Φίλους των Ζώων Δράμας


Σας προσκαλούμε στο περίπτερο του συλλόγου στην <ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ> Δράμας 4 Δεκεμβρίου -7 Ιανουαρίου! Θα ενημερώνουμε και θα μπορείτε να βοηθήσετε τα αδεσποτάκια της πόλης μας αγοράζοντας βιβλία , λούτρινα ζωάκια και μικρά διακοσμητικά αντικείμενα που πρόσφεραν μέσα από την καρδιά τους φίλοι του συλλόγου. Επίσης ημερολόγια χειροποίητα και μοναδικά που με μεράκι πολύ δημιούργησαν μέλη του συλλόγου και φυσικά τα μπλουζάκια με το μήνυμα Συνυπάρχω.

Η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ είναι μια γιορτή για όλο τον κόσμο, κάθε ηλικίας, που στήνεται κάθε χρόνο στο χώρο του Δημοτικού Κήπου σε ένα μοναδικό περιβάλλον μέσα στα δέντρα και στα ποταμάκια με τα νερά που το διασχίζουν και της Πλατείας Ελευθερίας στην Δράμα.

Το πρόγραμμα της ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ περιλαμβάνει πολλές μουσικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της.

Ένα τεράστιο παγοδρόμιο, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη φάτνη και ένα εντυπωσιακό, πολύχρωμο Καρουζέλ, είναι τα πρώτα που θα συναντήσετε.

Μέσα στο Δημοτικό Κήπο, βρίσκονται τα σπιτάκια του Χωριού (Άη Βασίλη, Ξωτικών κτλπ), γεμάτα δράσεις και όλα δωρεάν!

Η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ διαθέτει Τραινάκια ! Το ένα κάνει βόλτες μέσα στη Χριστουγεννιάτικη Νανοπολιτεία, ένα δεύτερο ανάμεσα στα δέντρα του Δημοτικού Κήπου και της Πλατείας Ελευθερίας, ενώ στο τρίτο, επιβάτες κάθε ηλικίας μπορούν να απολαύσουν μια μαγευτική διαδρομή, θαυμάζοντας τα ομορφότερα σημεία της πόλης της Δράμας.

Υπάρχει αγορά Χριστουγεννιάτικη που λειτουργεί μέσα στο χωριό, με ξύλινα, στολισμένα σπιτάκια, από όπου μπορείτε να βρείτε τοπικές λιχουδιές, παραδοσιακά, Χριστουγεννιάτικα εδέσματα και δωράκια. κάθε χρόνο είναι και πιο όμορφη, πιο ενδιαφέρουσα, πιο παραμυθένια.

Κάθε χρόνο Η ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ είναι μια εμπειρία γεμάτη χαμόγελα, χαρά και ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους μπροστά σε μια όχι και τόσο ιδανική πραγματικότητα.

Και αν χιονίσει τότε είναι ένα πραγματικό ΠΑΡΑΜΥΘΙ !!!!
Φίλοι των Ζώων Δράμας

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld