Κρήτη: Αφού τα δηλητηρίασαν τα παρέταξαν δίπλα στους κάδους σκουπιδιών


Κύριε διευθυντά, Οι φωτογραφίες που σας στέλνω ήταν το θέαμα που αντίκριζε όποιος έβγαινε από τους Αρμένους, με κατεύθυνση το Ρέθυμνο, σήμερα (22 Νοεμβρίου) το πρωί. 

Τα τέσσερα σκυλιά, ένα κουτάβι και τρία ενήλικα ζώα, προφανώς δηλητηριασμένα από φόλα, με τουμπανιασμένα στομάχια, ήταν παραταγμένα στην άκρη του δρόμου της εισόδου του χωριού, δίπλα στους κάδους σκουπιδιών, περιμένοντας την αποκομιδή των απορριμμάτων, που δε θα γίνει, αφού οι Δημοτικοί Υπάλληλοι, απεργούν.

Φυσικά, λόγω των πολλαπλών οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε όλοι, κανείς δε θα ασχοληθεί, ούτε με το γεγονός, ούτε με το δράστη, οι προτεραιότητες στις μέρες μας είναι διαφορετικές.


Δε θα ασχοληθούν, ούτε καν οι περιβαλλοντικοί σύλλογοι, αυτοί αναλώνουν όλη την ενεργητικότητα των μελών τους, όπως ακούμε στα Ραδιόφωνα, με το να εναντιώνονται στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, που είναι ο τρέχων μεγάλος εχθρός όσων «εναλλακτικών» δεν επιθυμούν να κινηθεί ξανά η οικονομία και να αρχίσουν κάποια βήματα προς την ανάκαμψη της χώρας. Η οποία χώρα, θα συνεχίσει ακάθεκτη την πορεία της προς την Ανατολή, όπου την τοποθετούν οι Ευρωπαίοι «φίλοι μας», αλλά και οι ντόπιοι αμφισβητίες των απαιτουμένων αλλαγών, σε όλα τα επίπεδα, άσχετα με το λάθος τρόπο που εφαρμόζονται αυτές, από το πανικόβλητο Πολιτικό Σύστημα.


Ας το καταπιούμε και αυτό, λοιπόν. Μέχρι τη στιγμή που η γενική ασυδοσία θα οδηγήσει την Κοινωνία σε αυτοδικίες, όλων εναντίον όλων και όχι μόνο εναντίον των ζώων, που είναι και τα μόνα που δεν ευθύνονται για την κατάσταση της χώρας.

Ηλίας Κυριακάκης



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld