Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του ΖΩ.ΣΥ.ΠΕ






Με μεγαλη μας χαρα σας ανακοινωνουμε οτι απο 14 Δεκεμβριου εως και 16 Δεκεμβριου θα πραγματοποιηθει το Χριστουγεννιατικο Παζαρι του ΖΩ.ΣΥ.ΠΕ.

Τα ιδρυτικα μελη γνωστα για την αγαπη τους για τα ζωα την ευαισθησια τους και την εμπειρια τους αποφασισαν να οργανωσουν ολο αυτο για να βοηθησουν τα ζωα που υποφερουν.

Αν θελετε να βοηθησετε και εσεις στην προσπαθεια αυτη μπορειτε να προσφερετε ειδη για το bazaar μας ή καποιου ειδους υπηρεσια (εθελοντικη βοηθεια στο στησιμο του). Καθε προσφορα σας ειναι πολυτιμη.

Ελατε να γνωριστουμε απο κοντα μαζι με τους τετραποδους φιλους σας και να μαθετε για το εργο μας.

Στο τελος του τριήμερου bazaar μας, 16 Δεκεμβριου, θα πραγματοποιηθει η κληρωση της λαχειοφορου μας οπου σας περιμενουν πλουσια δωρα εσας και τους τετραποδους φιλους μας.

Τα κομμωτηρια  EYA TOMPROY την Κυριακη θα μεταμορφωσει τις φιλες μας (μαλλια,νυχια)

Θα βρειτε τα ημερολογια μας του 2013, τις κουπες μας, τις μπλουζες μας με το σημα μας και πολλα αλλα προιοντα μας. Επισης θα βρειτε χειροποιητα γλυκα, χριστουγεννιατικα δωρα, ρουχα, μπιζου, αξεσουαρ για τα ζωακια σας, χειροποιητες κατασκευες απο εθελοντες μας, επαγγελματικα καθαριστικα, βιβλια και οχι μονο σε χαμηλες τιμες.
Για πληροφοριες Μαρθα 6983159175

Με εκτιμηση
ΖΩ.ΣΥ.ΠΕ

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld