Δίπλα στους άστεγους και στους αδέσποτους συντρόφους τους η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία


Η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία θα συνεργαστεί με φορείς, δήμους και άλλους οργανισμούς στήριξης άστεγων ανθρώπων που η μόνη τους παρηγοριά είναι ενα αδέσποτο ή κάποια αδέσποτα ζώα στις κρύες και απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσής τους στο δρόμο και στη φτώχεια.

Θα συνεργαστεί προσφέροντας ρουχισμό και άλλα είδη που δεν διατέθηκαν, μετά το Μπαζάρ που διοργανώνει για τα αδέσποτα τον Δεκέμβριο στη "Τεχνόπολη", όπως κάνει χρόνια τώρα για στήριξη ανθρώπων σε ανάγκη. Παράλληλα το Σωματείο μας, θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει και προσφέρει ζωοτροφές για τους τετράποδους πολύτιμους συντρόφους αστεγων, με τη δική σας πάντα συμβολή και εκείνη που ευγενικά και πρόθυμα ελπίζουμε να προσφέρουν οι χορηγοί της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας.

Θα σας ενημερώσουμε για λεπτομέρειες μετά απο συνεννοήσεις μας με τους αρμόδιους του δήμου και συναγωνιστών μας - οργανώσεων ανθρωπιστικής βοήθειας, ιδιαίτερα στις μέρες που η εξαθλίωση χτυπάει κόκκινο για κάθε μορφή ζωής...
 
filozoiki.gr 

2 σχόλια:

  1. Μπράβο σας! Εξαιρετική πρωτοβουλία - μακάρι να σας μιμηθούν κι άλλοι σύλλογοι και σωματεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλό.

    Ωστόσο υπάρχουν στο πάρκο Κύπρου άστεγοι πολωνοί που πίνουν όλοι μέρα, πλακώνονται όλη μέρα και έχουν και έναν αδέσποτο σύντροφο που δεν θα έλεγα ότι είναι η παρηγοριά τους. Κάτοικοι λένε ότι το έχουν νηστικό (και το ταϊζουν αυτοί), δεμένο βράδια μόνο του, αλλά και ότι το χτυπάνε. (Είχανε και άλλο σκυλί που μάλλον το έσκασε). Είχαν γίνει και τότε προσπάθειες να βρεθεί φιλοξενία χωρίς αποτέλεσμα. Μπορεί να γίνει κάτι?? Ικετεύει ο αδέσποτος φίλος!!!!

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld