Λευκός άρχοντας πέρασε από 40 κύματα και ψάχνει μόνιμο σπίτι


Πρώτα το καταδίκασε σε άθλια ζωή, το βαρέθηκε στο σπίτι και το έβαλε δίπλα από ένα κοτέτσι, στο 3x3, μέσα στα κτήματα, κάτω από τον ανοιχτό ουρανό στο κρύο και τη βροχή χωρίς σπιτάκι, με βρεγμένα ψωμιά για φαγητό! Του έβαλα σκυλόσπιτο και λίγο φαγάκι καθημερινά, αλλά δεν έφταναν αυτά που έκανε…


Μετά από 15 μέρες ήθελε να το σκοτώσει γιατί επιτέθηκε στις κότες του, για την ακρίβεια έλεγε με μανία συνεχώς «θα το δέσω πίσω από το αυτοκίνητο και θα το σέρνω να το δει όλο το Ξυλόκαστρο». 


Οι ώρες που ακολούθησαν ήταν κάθε άλλο παρά εύκολες…αλλά το ζώο βρίσκεται πλέον σε φιλοξενία και επείγει η υιοθεσία του γιατί, 1ον το σπίτι είναι σχετικά κοντά στην περιοχή και αν γίνει στραβή και φύγει φοβάμαι ότι μπορεί να επιστρέψει εκεί που κινδυνεύει, 2ον η σκύλα του σπιτιού δεν τον πολυσυμπαθεί και ο μικρούλης δεν καταλαβαίνει το λόγο και όλο της κολλάει για παιχνίδια! Το ζευγάρι που τον φιλοξενεί έχει κάθε καλή πρόθεση αλλά δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν και ο μικρός δεν πρέπει να βρεθεί στο δρόμο γιατί είναι σίγουρο ότι θα έχει την κατάληξη που αποφύγαμε! 

Είναι 7-8 μηνών, 15-17κιλά το πολύ και πιστεύω ότι θα μεγαλώσει ακόμα αρκετά. Έχει το χαρακτήρα τρελοκούταβου, απίστευτη ενέργεια, όλη την ώρα διάθεση για παιχνίδι και αγκαλιά και είναι γλυκύτατος από κοντά. Δώστε του μια ευκαιρία! Ας καταλήξει κάπου που θα το αγαπούν επιτέλους! 

Τηλέφωνο 6945 048623 (vodafone) και 6976988929 (What's up) ή στο Φβ
(ΑΡΚ) Α.Π. 146/2011.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld