Έκκληση βοήθειας από την Φιλοζωική Ομάδα Εθελοντών ΤριφυλλιάςΤους λίγους μήνες που έμεινα στην περιοχή της Κυπαρισσίας, ήμουν τυχερή γιατί γνώρισα πολύ λίγους αλλα καταπληκτικούς εθελοντές. Μαζί καταφέραμε να κανουμε πολλά σε τόσο μικρό Χρονικό διάστημα. όμως δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλα τα περιστατικά. Δεν μπορουμε να βοηθήσουμε όλα αυτα τα κακοποιημένα ζωα

Κάθε μέρα κάτι καινούριο. Χρειάζομαστε τη βοήθειά σας για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όσα μπορούμε περισσότερα.Το αγοράκι με την ψώρα : Έμεινε δυστυχώς πισω στον Μαραθο. Δεν υπάρχει πλέον ελέυθερος χώρος φιλοξενίας και χρειάζεται θεραπεία για την ψώρα. 


Charlie: Χτυπήθηκε απο αυτοκίνητο και έμεινε ακίνητος μεσα στα Φιλιατρά ένα ολόκληρο 24ωρο μεχρι να μας ειδοποιήσουν. Δυστυχώς εκείνη την ημέρα έβρεχε καταρρακτωδώς και έκανε πολύ κρυο. Ο Τσάρλυ, έμεινε στον κτηνίατρο 3 ημέρες και μεταφέρθηκε στο σπίτι της φίλης μου. Δεν σηκώνεται, δεν περπαταει, όμως έχει αίσθηση στα πίσω πόδια και κουνάει την ουρά. Οποιαδήποτε κίνηση είναι πολύ επίπονη για τον μικρούλη.  Ειδικά για τον Charlie εχει δημιουργηθεί ChipIn  (αφορά αποκλειστικά την περίπτωση του Τσάρλυ)


Ο καημενούλης: Βρέθηκε στην κατάσταση που βλέπετε στο άλμπουμ. Εχει  τρύπες παντου. και χρειάζεται επέμβαση να βγουν τα σκαγια απο τα πόδια του. Το άλμπουμ του είναι εδω.
Σας δείχνω και φωτογραφίες απο τον χωρο που καταφέραμε να περιφράξουμε για να φιλοξενουμε σε μια ώρα ανάγκη λίηα ζωα. Αυτη τη στιγμη, στη μια περίφραξη ειναι μόνος του ο Ρεξ και στην άλλη 12 ζώα. Η φίλη που χωρις την βοήθεια της δεν θα είχα καταφέρει πολλά, δεν εργαζεται και δύσκολα με τη βοήθεια δωρεών ταίζουμε και φροντίζουμε τα σκυλιά που βοηθάμε.Συνολικά οι ανάγκες είναι οι εξής:

Αμπούλες advocate για την ψώρα
Αντιβίωση Dalacin 300 mg - Augmentin  (500mg)  (απο ανθρ'ωπινο φαρμακείο)
Αντιπαρασιτικά χάπια (drontal, zantel (είναι πιο φθηνά) και αμπούλες ή spray Frontline-Effipro - Sebacil


Εμβολιασμοί για 14 ζώα (vanguard και λύσσα)
Τροφές: χρειάζονται περίπου 10 σακιά το μήνα για τα σκυλια στη περιφραξη και στη Μαραθόπολη
Κάλυψη των εξετάσεων του αγοριού με την ψώρα, και των χειρουργείων για τα 2 σκυλιά 
Mπορείτε να παρακολουθείτε τη σελίδα μας. Σύντομα θα έχουμε και web site, ευγενική προσφορά ενός εθελοντή μας.

Για Οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μου στο 6976 51 05 68 ή rizopoulou.anna@gmail.com

Φιλικά

Αννα Ριζοπούλου

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld