Περίμενε στο βουνό τρέμοντας για πάνω από μια εβδομάδα τον ιδιοκτήτη του


Στεκόταν τρέμοντας  σε ένα ορεινό παγωμένο δρόμο, για πάνω από μια εβδομάδα

Ένας πιστός σκύλος περίμενε υπομονετικά για πάνω από μια εβδομάδα την επιστροφή του ιδιοκτήτη του σε έναν απομακρυσμένο ορεινό δρόμο, υπομένοντας πολύ κρύο, χιόνι και βροχή, γράφει το dogheirs. 


Το εγκαταλειμμένο σκυλί εντοπίστηκε για πρώτη φορά από ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, ενώ οδηγούσε στις 4 Δεκεμβρίου στην πόλη της Iida, Nagano. «Μπορεί να έχει χάσει το αφεντικό του», σχολίασε το ζευγάρι που εντόπισε το σκύλο για πρώτη φορά «αλλά αν είναι εγκαταλελειμμένο, όσο κι αν περιμένει, το αφεντικό του δεν θα επιστρέψει. Το λυπάμαι πάρα πολύ, θα είναι πεινασμένο». 


Το κυνηγόσκυλο ήταν σαφώς αδυνατισμένο και η υγεία του γινόταν όλο και χειρότερη λόγω της κακοκαιρίας. Οι λάτρεις των ζώων το παρομοίωσαν με ένα άλλο πιστό σκυλί, το Hachikō. 

Τελικά σύμφωνα με την Tokyo Shimbun, το πιστό σκυλί τελικά διασώθηκε και μεταφέρθηκε σε ένα τοπικό καταφύγιο ζώων. Επειδή δεν έχει περιλαίμιο δεν είναι δυνατόν να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης του. Αν ο ιδιοκτήτης δεν εμφανιστεί μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου να το διεκδικήσει, το σκυλί θα δοθεί σε κάποια οικογένεια. 


0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld