Αγοράστε ένα ημερολόγιο από το Φ. Σ. Κερατέας Προκρίς και βοηθήστε τα αδέσποτα




Το Φιλοζωικο Σωματειο Κερατεας ''Προκρις'' στη προσπαθεια του φετος τα Χριστουγεννα να δωθουν ημερολογια για ομορφα δωρακια, ζηταει απο ολους εσας να βοηθησετε τα αδεσποτα ζωακια της περιοχης και να τους χαρισετε την ευκαιρια και τη δυνατοτητα να εμβολιαστουν, να στειρωθουν, να αγοραστουν φαρμακα και τροφεσπου τοσο αναγκη εχουν αυτες τις κρυες μερες του χειμωνα.

Τις αγιες αυτες ημερες ας κανουμε δωρο στα παιδια μας, στους φιλους μας, ενα αδεσποτο ζωακι που τοσο αναγκη εχει την αγαπη και τη στοργη. Μεσα στο ημερολογιο θα βρειτε σκυλακια που ειναι προς υιοθεσια και θα δειτε και σκυλακια που εχουν υιοθετηθει! 


Ευχαριστουμε ολους τους χορηγους που μας βοηθησαν στην εκδοση του ημερολογιου!
 
Ημερολογια θα διατιθονται στο ισογειο του Δημαρχειου της Κερατεας, Λ. Αθηνων Σουνιου, καθημερινα υστερα απο συνενοηση στο εξης τηλεφωνο: 6974521052. 
Στις κοντινες αποστασεις Λαυριο - Σουνιο - Καλυβια - Μαρκοπουλο οι παραδοσεις μπορουν να γινονται κι απο το σωματειο μας.
 
Για την Αθηνα, την Αττικη και την υπολοιπη Ελλαδα η αποστολη θα γινετε μετα απο καταθεση στη Εμπορικη Τραπεζα στον εξης λογαριασμο: 70122073 ή στο ι β α ν: gr09 0120 4330 0000 0007 0122 073
 
Τιμη ημερολογιου 5.00 ευρω

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld