Υιοθέτησε την Lacta και θα γίνει το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής σου!


Στο εκπτωτικο χωριο στα Σπατα, εκει που χιλιαδες κοσμος καθημερινα κανει την βολτα του και διασκεδαζει χαζευοντας τις φανταχτερες βιτρινες, εκει αναμεσα στα γελια και τις χαρες, υπαρχει ενα αλλο "μαγαζι", ενα μαγαζι που γενναει αδεσποτα κουταβια,αρρωστα και φοβικα. 


Αυτα δεν εχουν ωραριο, λειτουργουν 24 ωρες το 24 ωρο και περιμενουν καποιον να τα δει, να τα λυπηθει, να τα βγαλει απο την μιζερια τους. Φοβικες μανες που δεν πλησιαζουν ανθρωπο, κουταβια τρομαγμενα να τρεχουν πανικοβλητα και μια χουφτα ανθρωπων να παλευει με την πραγματικοτητα. Καποια θα βρεθουν νεκρα, καποια θα βγαλουν τον χειμωνα, καποια θα γεννησουν και αυτα με την σειρα τους και καποια θα εχουν την τυχη να πιαστουν και να δωθουν για υιοθεσια. 



Ετσι εγινε και με αυτη εδω την μικρουλα σοκολατενια. Μια κουκλα, πρασινοματα 2 μηνων που γεννηθηκε μεσα σε εναν αγωγο, αλλα εβαλε στοιχημα να σας μαγεψει και να περασει ολη την υπολοιπη της ζωη στα πουπουλα με ανθρωπους που θα την λατρευουν. Θα δωθει μονο για μεσα στο σπιτι, με συμβολαιο υιοθεσιας και απαραιτητη προϋποθεση την στειρωση στους 8 μηνες. Το τσιπ επιβαρυνει το νεο γονιο.

Πληροφ. 6937078072 ή στο Φβ

0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld