Πτολεμαΐδα: Συνεχίζουν να εξοντώνουν τα αδέσποτα - Αναζητείται ο δράστης


Εξοργισμένη είναι η κοινωνία της Πτολεμαΐδας από μια νέα επιχείρηση διασποράς δηλητηριασμένης τροφής που εντοπίστηκε την Κυριακή και είχε ως συνέπεια να βρει τραγικό θάνατο ένας αδέσποτο σκυλί, ενώ παρατρίχα σώθηκαν άλλοι δύο σκύλοι και ένα μικρό γατάκι που έφαγαν επίσης από τη δηλητηριασμένη τροφή που διέσπειρε στην περιοχή άγνωστος δράστης, ο οποίος αναζητείται από τις αρχές. 



Το νέο κρούσμα θανάτωσης αδέσποτων έγινε αντιληπτό γύρω στις 10 το πρωί της Κυριακής, όταν κάτοικος της περιοχής ειδοποίησε τον πρόεδρο του Φιλοζωικού Σωματείου Πτολεμαΐδας ότι βρήκε ένα θανατωμένο σκύλο κοντά στο εμπορικό κέντρο της πόλης, και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης και Έλλης. 

Αμέσως έφθασαν στον τόπο φιλόζωοι οι οποίοι όργωσαν την περιοχή προκειμένου να ανακαλύψουν μήπως υπάρχουν και άλλα δηλητηριασμένα ζώα, αλλά και για τον εντοπισμό της δηλητηριασμένης τροφής, η οποία ανακαλύφθηκε πράγματι ένα οικοδομικό τετράγωνο πιο κάτω, στη συμβολή των οδών Έλλης και Βασ. Κωνσταντίνου, όπου οι φιλόζωοι βρήκαν δίπλα στον κάδο απορριμμάτων μία σακούλα με κομματάκια κρέας, η οποία στάλθηκε για εξέταση. 


Το νέο περιστατικό εξόντωσης αδέσποτων καταγγέλθηκε από τον πρόεδρο του Φιλοζωικού Σωματείου, Νίκο Μαλακόζη, στην Αστυνομία, καθώς πρόκειται για το δεύτερο απανωτό κρούσμα που σημειώνεται το τελευταίο διάστημα στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Διότι, πριν δύο μόλις εβδομάδες βρέθηκαν πάλι δύο θανατωμένοι σκύλοι στην περιοχή της Λαϊκής Αγοράς, ο ένας μάλιστα μέσα στο πάρκο του εμπορικού πολύκεντρου, με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός στις αρχές για τον εντοπισμό του δράστη. Πόσο μάλλον που εδώ και δύο χρόνια σχεδόν η πόλη της Πτολεμαΐδας δυσφημίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τις απανωτές επιχειρήσεις αδέσποτων που εξαπολύουν κατά καιρούς άγνωστοι δράστες. 


Σημειωτέον ότι Αστυνομία και Δημοτική Αστυνομία έχουν πυκνώσει τις περιπολίες τις νυχτερινές ώρες στο κέντρο της πόλης, ενώ ομάδες περιφρούρησης έχουν συστήσει και τα μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου που οργώνουν την πόλη και σε περίπτωση που δουν κάποια ύποπτη κίνηση ειδοποιούν αμέσως τις αστυνομικές αρχές. 



0 σχόλια:

Παρακαλούμε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Σχόλια άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.

Copyright © 2013 DogWorld